Fendi designer sæsonens fineste, tropiske t-shirts

Foto: Fendi PR

Fendi tager forskud på sommeren i deres nye kollektion, hvor seks farverige t-shirts repræsenterer de største seværdigheder fra Italiens historiske hovedstad, Rom. Dog har de historiske seværdigheder, som blandt andet Colosseum, fået en fashionabel transformation og kollektionen er derfor et festligt fyrværkeri af pailletter og eksotiske dyr, som emmer af din næste tropiske badeferie.

Farvekombinationerne er stærke, inspireret af en tropisk, legesyg pop-verden, og silhuetten er holdt klassisk med et moderne twist; som eksempel er t-shirtens bag længere end fronten. Du behøver derfor slet ikke tage på eksotisk sommerferie i år - istedet kan du få den tropiske verden hjem til dig!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

De ikoniske seværdigheder fra Rom er blevet fortolket på mest farverige vis både for at markere at det var i netop denne by, Fendis fashionabel univers begyndte for over 90 år siden, men også for at markere Fendis virtuelle ’Pop Tour’, som starter i den italienske hovedstad og bevæger sig rundt i andre af verdens byer.

Læs også: Fendi lancerer særlig smykkekollektion i stjernernes tegn - hvilket stjernetegn er du?

Hold øje med Fendis Instagram eller Facebook for at se, hvor deres virtuelle pop-univers rejser hen næste gang! Og hvis du (som os) har forelsket dig i de tropiske t-shirts, kan du få fingrene i din egen på Fendis webshop eller i butikkerne allerede nu - bon voyage! 

 

Relaterede artikler