Farven på årets brudepigekjoler år 2018 er blevet kåret

 
Det er enhver brudepiges værste mareridt, at blive tvunget i en kjole, som den kommende brud selv mener passer helt perfekt til liiige præcis hendes bryllupstema – men absolut ikke til din hudtone.
 
 
For der er ikke meget at gøre ved det, når først din veninde har sat sig fast på farvenuancen, og du skal gå ned ad kirkegulvet i en flagrende og skriggul kjole, mens du håber, at ingen lægger mærke til dig. 
 
Men nu er der gode nyheder til alle dem, der har fået det ærefulde job at være brudepige i år 2018!
 
 
For hvis den kommende brud følger med i mode og altid har styr på, hvad årets trends vil blive, så er der ingenting at frygte. Der er nemlig én speciel farve, der kommer til at dominere kirkegulvet til dette års bryllupper. Og det er en farve, der (heldigvis for alle årets kommende brudepiger) er fantastisk fin! 
 
Farven til dette års brudepigekjoler er nemlig lige blevet kåret af bryllupssitet ’Wedding Wire’ - og vinderen er farvesystemet ’Pantones’ fine farvenuance ‘Nostalgia Rose’.
 
 
Den rosa farve, der har en dybere nuance end vi har set i de tidligere brudetrends, kommer til at fylde brudebutikkerne i det her år, så hvis du ikke allerede har et bryllup i sigte, så er det bare om at lokke din mest stilfulde veninde til at holde den store kærlighedsfest – og selvfølgelig vælge dig som brudepige! 
 
... Så har du nemlig en mulighed for at iføre dig denne fine farve:
 
 
 
... Og hvis du ikke skal være brudepige, men almindelig gæst, så er der nogle forholdsregler i forhold til påklædning og hvilken farve din kjole må være, som er gode at kende til.
 
Derfor har vi i galleriet har vi samlet 9 ting, du ikke må tage på som gæst til et bryllup! 
 

9 ting, du ikke må tage på til et bryllup

 
  

Relaterede artikler