Få fingrene i Stella McCartneySS17 badetøjskollektion hos Anne Sax

Få fingre i Stella McCartneys komplette SS17 badetøjskollektion hos Anne Sax

Hos Anne Sax kan du få gode råd til styling af dit lingeri, og så ved Anne Sax alt om pasform af bh’er og hvilke farver, der klæder din hudtone bedst. Når det nye år melder sin ankomst vil Anne Sax også, som den første i Danmark, forhandle Stella McCartneys komplette SS17 badetøjskollektion, som  

kombinerer Stella McCartneys selvsikre, feminine og moderne designsans med en kompromisløs tilgang til funktionalitet og pasform.

Læs også: Stella McCartney: Det er ikke min stil at prædike

Du kan finde Stella McCartneys badetøjskollektion hos Anne Sax fra midten af januar, og kollektionen består af syv serier med en farvepalet af pudder, kongeblå, gul, marine og sort som du kan mixe og matche, som du selv synes. I designprocessen har Stella McCartney taget udgangspunkt i sin ready-to-wear kollektion som i silhuet, farvepalet, print og detaljer også afspejler Stellas signatur.

Hos Anne Sax i Grønnegade 30 i København kan du uanset kropstype og alder få gode råd til valg af lingeri, og den omfavnende tilgang til kvinders forskelligheder gør sig også gældende i badetøjet fra Stella McCartney, for som Stella selv siger:

"Denne kollektion er inspireret af alle typer af kvinder, og mit ønske er, at badetøjet får kvinder til at føle sig selvsikre, komfortable og at de har det godt med sig selv, og i det, de er iført."

Se ogsåOplev Josephine Skriver i Victoria’s Secrets julefilm "A Very Private Affair"

Desuden indeholder kollektionen alt det, som du skal bruge til en tur på stranden for ud over bikinier og badedragter, byder den også på cover-ups og bæredygtige strandtasker produceret i Kenya.

Se den fine SS17 badetøjskollektion fra Stella McCartney i galleriet herunder:

Få fingre i Stella McCartneys komplette SS17 badetøjskollektion hos Anne Sax

 

Relaterede artikler