Mode

Få de 3 danske Áeron musers insider-tip til København

af Rose Maria Boelsmand 26/01/2017
Det ungarske brand, Áeron følger inspirerende og kreative kvinder fra internationale metropoler i Áeron City Project. Nu er verdensturneen nået København, hvor muserne Emili Sindlev, Hanna Stefanson og ELLEs egen Josephine Aarkrogh deler deres personlige insidertip til hovedstaden.

Hvad får man, hvis man kombinerer lækre basis-items med enkle snit og fine detaljer på læderjakker, denimskjorter og bukser med vide? Man får (positiv) opmærksomhed på alle fronter, og bliver et af de brands, modefolket taler om. I det aktuelle marts-nummer af ELLE bringer vi på side 149 et interview med Áerons CEO, Vivien Laszloffy omkring hendes hjemstavn, Budapest - men Áeron har faktisk øje for en helt anden by i netop disse dage.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Áeron: Vi vil elske at se kreative og inspirerende danske kvinder i vores tøj!

Áeron stiller nemlig skarpt på København i deres aktuelle kampagne, der er tredje stop i brandets uformelle verdens-turnee, Áeron City Project, hvor de følger lokale muser fra internationale metropoler og lader dem fotografere i deres lokalmiljø som #áeroncitygirls. Projektet er sat i værk for at inspirere og give brandet en unik personlighed, præget af de udvalgte musers unikke karakterer, der giver liv og personlighed til Áerons fine kollektion af hverdagsluksus.

Det ungarske brand har tidligere udtalt til ELLE, at de er stærkt inspirerede af københavner-kvinders talent for at gøre hverdagslooks lækre, brugbare og gennemførte. Derfor har de nu håndplukket tre muser, der alle er anerkendte for deres evne til at formidle mode - og ikke mindst klæde sig uhørt lækkert og inspirerende på uanset anledningen. De tre muser er bloggerne Emili Sindlev, Hanna Stefanson og ELLEs Fashion Director Josephine Aarkrogh, der fremhæver, at det hun forbinder med københavner-stil er, at den er så afslappet og chik.

Læs også: ELLE Guider: Insider-tips til Budapest med Áeron

"Vi kan ikke lide at vise at vi prøver for meget, og at være for overdressed. Når det er sagt, går vi meget op i mode og detaljer. Kvinderne i København har vildt god stil, det synes jeg er meget inspirerende! ", siger Josephine Aarkrogh i forbindelse med, at ELLE.dk tog en snak med tre nyslåede Áeron City Girls, omkring deres personlige favoritsteder i København og deres take på moden i København.

Hanna Stefanson, der er blogger for svensk ELLE, sifter af "Frukostfolket" og nylig tilflytter til København siger, at det, der har gjort størst indtryk på hende ved København er viben i byen. "Stemningen i byen er så herlig takket være alle de cool steder, men også på grund af de skønne mennesker. I modesætning til Stockholm, der godt kan virke lidt 'stiv', har København en skønnere vibe."

Josephine Aarkrogh tilføjer, at charmen ved København også ligger i, at byen er så lille som den er, og at man kan cykle rundt til det meste, hvilket komplementerer den afslappede stil, der er så karakteristisk for byen - og ikke mindst sætter krav til det tøj, københavner-kvinderne hopper i til hverdag.

Da ELLE spørger, hvad en rigtig Københavner-pige har på, svarer Emili Sindlev, at hun elsker at lege og eksperimentere med sin påklædning, og at hun klæder sig på alt efter hvor hun er i byen. Dermed bliver det både en ny oplevelse at klæde sig på og finde nye gode it-steder, hver gang man går ud.

I galleriet nedenfor kan du se Josephine, Hanna og Emilis fine kampagnebilleder for Áeron, der er skudt på Christianshavn, og få deres personlige insider-tips til København.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her