Et øjeblik med.... ELLEs moderedaktør Josephine Aarkrogh
Foto: Josephine Aarkrogh
Annonce

Et øjeblik med.... ELLEs moderedaktør Josephine Aarkrogh

af Annonce 31/05/2018
Udover at Josephine Aarkrogh bruger sin tid som Fashion Director på ELLE, så elsker hun også at bruge tid på sig selv, morgenmadsaftaler med veninderne og sidst, men ikke mindst at rejse! Tag et øjeblik med ELLEs Josephine Aarkrogh her...

Du kender garanteret allerede Josephine Aarkrogh som en del af ELLEs modeteam, nærmere betegnet som moderedaktør på magasinet.

Men udover at være moderedaktør på verdens største modemagasin og drive rejsebloggen Never Not Going, hvor hun guider til alle de unikke, personlige og fashionable spots, som ikke nødvendigvis er de mest turistede rundt omkring i verden, så bruger hun selvfølgelig også tid på andre ting.

I samarbejde med det eksklusive urmærke TAG Heuer, har vi fanget Josephine til en lille snak om netop tid, hvad den betyder for hende, og hvad hun ville gøre, hvis hun havde lidt mere af den.

Hvordan sørger du for at få lidt ’me-time’ i en travl hverdag som Fashion Director på ELLE – og hvad er ’me-time’ for dig?

Det er en god kombination af at hygge mig med min kæreste og mine veninder, gå ud at spise og i disse solskinsdage bare nyde at være udenfor. Før jeg arbejdede på ELLE, kunne jeg aldrig drømme om at lave morgen-aftaler med mine veninder, men nu er det som om, at det er den nemmeste måde at få tid til det – og jeg elsker det. Der er noget virkelig hyggeligt over at mødes til morgenmad inden arbejde og lige catche up, inden dagen går rigtigt i gang. Mit arbejde er meget socialt (hvilket jeg elsker), og ofte med mange aftenarrangementer, og det gør også, at jeg nogle gange har brug for totalt me-time, altså alene-tid hvor jeg med god samvittighed bare ligger på sofaen. Jeg er også ret stor fan af lækre ansigtsmasker, at lægge neglelak osv. så det er også automatisk me-time for mig.

Hvad er det bedste du kan komme i tanke om at bruge din tid på?

At rejse! Det er det jeg elsker allermest, og det som inspirerer mig. Jeg får nok aldrig stillet min rejselyst, og har lyst til at planlægge en ny tur det sekund jeg kommer hjem. Denne sommer går turen bl.a. til Italien og Mallorca. Jeg elsker hvordan tiden næsten står stille når man holder ferie – at man kan glemme hvilken dag det er, bare sove længe eller være sent oppe på en tilfældig hverdag.

Hvis der var 25 timer i døgnet, hvad ville du så bruge den sidste time på?

Jeg burde nok bruge den på at rydde op… Det har jeg en tendens til at nedprioritere lidt. Jeg er gravid, så spørg mig til oktober, der gad jeg nok godt bruge den sidste time på at sove!

Vil du inspireres til dit næste ur, så se med i galleriet. Her har Josephine udvalgt sine fire ur-favoritter fra TAG Heuer og skrevet lidt om, hvordan hvorfor hun er faldet for lige præcis dem.