Er Brooklyn Beckham den nye Mario Testino?

Foto: Instagram @brooklynbeckham

Den ældste søn i familien Beckham er 17-årige Brooklyn Beckham, og denne gang er det ham, der sørger for, at minde os om, at The Beckhams bare er og bliver noget særligt.

Det er muligt, at Brooklyn startede sin karriere ud som fodboldspiller for Arsenal og som model for modebrandet ’Reserved’, men nu har den unge Beckham altså fået endnu mere medvind.

Læs også: Se Romeo Beckham i front for Burberrys nye kampagne

Brooklyn Beckham er nemlig aktuel som ingen ringere end fotografen bag Burberrys kommende duft-kampagne 'Burberry Brit', som modehuset netop har præsenteret et sneak peek på.

Om Brooklyn Beckham er den nye Mario Testino kan kun tiden vise, men her på ELLE-redaktionen tager vi hatten af for Brooklyns evner som fotograf i en alder af kun 17 år. 

Ja... Hvem der bare var en Beckham!

Se også: Er Cruz Beckham den nye Justin Bieber?

Vil du se mere fra den nye 'Burberry Brit' duftkampagne? Se den seje kampagnefilm, der tager dig med bagom skydningen med Brooklyn Beckham her:

Selvom Burberrys duftkampagne ’Burberry Brit’ først bliver lanceret næste år, har Burberry allerede afsløret nogle af de fine kampagne-billeder, som er skudt af Brooklyn.

Psst... Vi har samlet alle billederne i galleriet nedenfor. 

Er Booklyn Beckham den nye Mario Testino?

Relaterede artikler