Samarbejde Envii lancerer feminin efterårskollektion med it-girl Freja Wewer – se alle styles

Foto: PR

Det danske modebrand Envii har endnu engang slået pjalterne sammen med den danske it-girl Freja Wewer.

De to parter har tidligere samarbejdet om en kollektion, og nu gentager de altså succesen endnu engang med 25 forskellige styles, der lander i butikkerne den 25. oktober 2019.

Denne gang er kollektionen mere vovet og feminin end tidligere – og er du en ad de 244.000 mennesker, der følger Freja på Instagram, ved du også, at hun er glad for den maskuline garderobe i form af f.eks. suitbukser og oversized blazere.

Men i det kommende collab har Freja ligeledes ladet sig inspirere af sine venner og alle de forskellige mennesker, hun møder på sin vej og på alle sine rejser, og det er der altså kommet en feminin efterårskollektion ud af – der dog stadig indeholder cool unisex-pieces á la Frejas personlige stil.

Foto: PR

“Vi har hele tiden haft i tankerne, at vi gerne ville give Freja en chance for at designe endnu en kollektion og vise hende, at vi tror på hende og på hele design samarbejdet, og Freja hviler virkelig i sig selv, i sin personlige stil, og det er bare så dejligt at se det udforme sig i en personlig kollektion,” fortæller Enviis Head Of PR & Marketing, Sofie Niebuhr.

“Jeg har rejst utrolig meget på det seneste, og det er vildt, hvor mange dygtige og seje mennesker jeg har mødt, som alle har inspireret mig på hver deres måde med deres helt egen personlige stil, hvilket er den stil jeg elsker allermest. Denne her kollektion ligger meget op til, at den kan styles på mange forskellige måder og kombinationer. Derfor håber jeg, at folk vil gøre det til deres eget,” udtaler Freja Wewer om kollektionen.

Envii har erklæret ”fri leg” i forhold til kollektionens kampagne, og derfor har Freja inddraget personlige venner og inspirationskilder, der indgår både foran og bagved kameraet.

Kampagnen er skudt af modellen Maria Palm i et sommerhus i Nordsjælland, og modellerne tæller (udover Freja Wewer selv) blandt andre stylist Maya Paustian og Ronni Morgenstjerne.

Læs også: Her er den nye Chanel-taske, du skal skrive på ønskesedlen.

Hele kollektionen, der består af 25 styles som nederdele, strik, bikini og blazere, vil være tilgængelig online og i Envii-butikkerne fra den 25. oktober 2019, men du kan allerede nu se alle styles i galleriet herunder – sammen med vores favoritkampagnebilleder:

Envii lancerer feminin efterårskollektion med it-girl Freja Wewer – se alle styles

 

Relaterede artikler