Ellos x Fahrman lancerer mor-barn festkollektion

Ellos x Fahrman lancerer mor-barn festkollektion
Foto: PR
Tilbage i foråret 2017 blomstrede et samarbejde mellem Ellos og de svenske Fahrman-søstre, som resulterede i en farverig mor-barn sommerkollektion, der bød på alt fra på kjoler og stribede toppe til matchende bikinier og badedragter med gule citroner. Inspirationen havde de hentet fra den italienske kystby Postiano, og samarbejdet blev så stor en succes, at Fahrman-søstrene og Ellos har besluttet at gentage succesen.
 
 
Derfor lanceres nu endnu et kollektionssamarbejde, der denne gang byder på en fortryllende mor-barn kollektion med inspiration fra byernes by Paris.
 
Læs også: Shoppegalleri: 10 halssmykker der giver garderoben et pift
 
Kollektionen passer perfekt til sæsonens mange fejringer og festligheder, og inkluderer alt fra lange og korte kjoler i forskellige silhuetter til jakkesæt, bukser og toppe med fine detaljer for et iøjnefaldende look. 
 
”Vi ønsker at tilbringe tid og fejre vinterens festligheder med vores nærmeste. Hos Ellos fejrer vi moderskab, søsterskab, venskab samt forhold på tværs af generationerne med denne festkollektion”, siger Moa Orrbacke, designer for Ellos.
 
Og for at skabe det festlige look er kollektionen baseret på nuancer som champagne, sort og mørkegrøn, mens der er lagt vægt på eksklusive materialer og fine detaljer såsom bløde knapper, luksuriøse blonder og glansfuldt satin. 
 
Læs også: Josefine ’Noora’ Pettersen: ”Derfor græd Noora i guitar-scenen med William”
 
Kollektionen kan købes online på ellos.dk fra den 9. november 2017.
 
Pssst…! Du kan se kampagnebilleder af den festlige mor-barn kollektion med inspiration fra byernes by Paris i galleriet nedenfor.
 

Ellos x Fahrman lancerer mor-barn festkollektion

 

Relaterede artikler