Ellos lancerer mor/datter-kollektion i samarbejde med svensk søskendepar

Ellos lancerer mor-datter kollektion i samarbejde med søskendepar
Foto: PR

Ellos har netop løftet sløret for deres nyeste kollektion - en mor-datter kollektion, som er skabt i samarbejde med søstrene Sofi og Frida Fahrman. De to søstre har mange års erfaring i modebranchen og har senest været værter på det sveske tv-program Stylisterna. Kollektionen gør op med idéen om, at børn og voksne skal klæde sig forskelligt, og så er inspirationen til kollektionen hentet sydpå.

Læs også: Ugens ELLEment: Forårsfine loafers

Med inspiration fra både søster- og moderskab, er den nye mor-datter kollektion af Ellos og søstrene Sofi og Frida Fahrman skabt på baggrund af de udviskede forskelle mellem generationer. Det har nemlig været vigtigt for designteamet, at kollektionen kan bruges af både mor og datter uden at skulle gå på kompromis. 

Den italienske kystby Postiano har dannet ramme for kampagnebillederne, og det er også hér, at inspirationen til kollektionen er hentet fra. 

Se også: Valentine's Day: 10 gaver, vi gerne vil have

Resultatet er blå og hvid-stribede toppe, hvide broderier, matchende bikinier, badedragter med fine citron-motiver og både lange og korte kjoler i forskellige silhuetter. 

Kollektionen er tilgængelig på Ellos' hjemmeside i begyndelsen af maj.

Se de fine kampagnebilleder i galleriet nedenfor...

Ellos lancerer mor-datter kollektion i samarbejde med søskendepar

Relaterede artikler