Nyt magasin ELLEs julinummer er på gaden + ELLE Decoration

ELLEs julinummer er på gaden, og vi har dedikeret det til alt det bedste dansk sommer har at byde på.

Glæd dig derfor til vores store guide over ni destinationer i landet, du besøge, hvis du holder ferie herhjemme. Du kan også læse om, hvad seks af landets mest cool og stilfulde kvinder skal bruge deres sommer på og komme med på besøg i Lovechild 1979 og Nué Notes-designer Anne Dorthe Larsens sommerhus i Vejby.

Glæd dig også til vores store interview med den tidligere sugardater Gina Jacqueline, der til trods for sin unge alder har levet flere liv end de fleste, til at høre tre venindepars historier og til at komme helt tæt på skønhedsdronningen Marianne Tromborg.

Magasinet er som altid også fyldt med masser af mode – vi har lavet en guide over de køb, der gør sommeren lidt smukkere (og gør det til en leg at pakke kufferten) – tænk solbriller, sommerprint, badetøj og hårpynt – for slet ikke at glemme stilsiderne, der bl.a. har fokus på sommerkjoler og espardriller.

Vil du være helt på forkant med moden, så bringer vi en prefall-guide, der giver dig et sneak peak på den kommende sæsons største trends.

Rigtig god læselyst!

Psst … det helt nye ELLE Decoration følger også med denne måneds magasin - helt gratis.

ELLEs julinummer er på gaden + ELLE Decoration

Relaterede artikler