Nyt magasin ELLEs februarnummer + Trendbibel på gaden

Foto: Marco Van Rijt

Med den danske topmodel Nadja Bender på forsiden af ELLE - for anden gang nogensinde - kan du glæde dig til et magasin fyldt med danske og udenlandske stilikoner.

ELLEs februarnummer hylder nemlig alle de stilikoner, som hver dag inspirerer os til at klæde os både stilfuldt, elegant og til at rykke vores grænser en smule. Derfor har vi udpeget en række af de nye stilikoner, de gamle og dem, som uanset, at de ikke længere er iblandt os, stadig inspirerer os rent stilmæssigt.

Glæd dig derfor at møde nye stilikoner som influencerne Emili Sindlev og Sophia Roe, kendinge som Pernille Teisbæk og Grun-Britt Zeller samt alle dem, som har været et stilikon gennem årtier; Coco Chanel, Audrey Hepburn og Jackie O. 

På interviewfronten må du ikke snyde dig selv for ELLEs Editor, Malou Wedel Bruuns, interview med FN's Generalsekretær, Amina J. Mohammad, som fortæller om visionerne for det fokus, som FN kommer til at have frem til 2030. 

Sammen med månedens ELLE får du også vores store Trendbibel, hvor ELLEs moderedaktion peger på forårets fem største tendenser og samler alt det bedste fra de internationale modeuger i New York, London, Paris og Milano, da Spring/Summer 2019-kollektionerne blev vist frem sidste år. 

Som prikken over i'et får du også den nyeste udgave af herremagasinet Dossier med i købet, hvor du kan læse spændende interviews med Claues Bang, Georg Clooney, Jeppe Hein og Michael Anastassiades. 

I galleriet kan du få et smugkig på de 3 magasiner, du får med ELLE denne måned. 

God læselyst!

Få et smugkig i ELLEs februarnummer + Trendbibel

 

Relaterede artikler