Nyt magasin ELLEs augustnummer er på gaden

Foto: Marco van Rijt

I ELLEs augustnummer, der er på gaden den 29. juli, sætter vi fokus på verdens mest farverige bevægelse, LGBTIQ+. Mød en stribe af Pride-miljøets personligheder – blandt andre Sus Wilkins, Victor Hugo og Vincent Beier, klædt i regnbuens farver, der deler hver deres unikke og rørende historie.

Bliv klogere på queer-miljøets indflydelse på modehistorien og kulturen, de kampe, der er kæmpet, og dem, der desværre stadig står tilbage. Og hvis du ikke har helt styr på ord som ”ciskønnet”, ”binær” og ”pronomen”, så frygt ej – i ELLE får du en oversigt over 21 begreber, der bruges i forbindelse med LGBTIQ+-emner.

Læs også: Amina Muaddi får os igen til at sukke efter sine smukke stiletter med nyt, magisk designsamarbejde

Læs med, når ELLE i denne måned stiller skarpt på kønsopdelingen i moden, og blandt andet stiller spørgsmålet: Er kjoler stadig kun til kvinder? Vi ser nærmere på mænd, der går i kjoler, og hvorfor køn i modesammenhæng måske snart er en saga blot.

Læs også: Den farverige og oversized skjorte er sommerens musthave

Bliv opdateret på sensommerens og efterårets allerbedste køb indenfor mode og skønhed, dyk ned i to inspirerende og farverige modeserier, og kom ind under huden på fem modige mennesker, der fortæller om deres livs sværeste øjeblikke, om deres seksualitet, om, hvordan de har brudt med normerne, og hvad de har lært af det hele undervejs.

I månedens magasin kan du også møde designer og forretningskvinde Jenna Lyons, der blev outed i New York post og kigge indenfor hos fotograf- og stylistparret Rami Hanna og Julian Hernandez i deres unikke hjem i Stockholm.

Hvis du er rejselysten, så rejs med ELLE til verdens mindste storby, Aarhus, der byder på kulturoplevelser og gastronomi i verdensklasse.

Du får også Dossier med, når du køber ELLE denne måned, som er et dansk karriere-magasin, der bringer interviews med cool buisness- og startupprofiler, sportsmænd, kulturpersonligheder, politikere og forskere, og handler om det talent, den idé eller den vilje, som hovedpersonen har. 

Læs også: En A-Z ordbog over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke

Alt det og meget mere får du i månedens magasin. I galleriet herunder kan du få et smugkig på, hvad du får med i ELLE i denne måned.

ELLE augustnummer 2021

Læs også: Sådan laver du 10 slags iskaffe med et twist

Relaterede artikler