ELLE september // Nyt magasin + Trendbibel på gaden

ELLEs septembernummer er på gaden, og vi har som altid fyldt magasinet med det bedste inden for shopping – cool jeans, smukke skjorter, sko med sæsonens spidse snuder og dobbeltradede blazere - perfekt til den aktuelle power-trend, der dominerer catwalken fra Paris til New York. Du kan også møde den cool og evigtunge designer Paul Smith og Girls-stjernen Allison Williams og læse om to nye hotspots i København nemlig Arket, der H&Ms nyeste brand, som ikke bare frister med ting til dig selv (og din mand og dit barn), men også med en café. Vi har desuden besøgt (og prøvesmagt) Gló – restauranten, der serverer sund mad af de bedste råvarer, der skal få dig til at gløde. Mums!

Er du ved at planlægge din næste feriedestination, så har vi et forslag: Portugal. Det lidt oversete, men enormt smukke land, hvor Madonna lige har købt hus … Vi guider til, hvad du skal se og spise, og hvor du skal bo.

ELLEs Fashion Editor Johanne Brostrøm viser dig desuden, hvordan du bruger sæsonens helt store farve – lilla, mens ELLEs Health Editor Stephanie Bang gør dig klar til at vende tilbage til de sunde rutiner efter en lang (og måske knap så sund) sommer.

Rigtig god læselyst!

Psst … Med månedens ELLE får du også sæsonens store Trendbibel med alt om de smukkeste kollektioner og vigtigste detaljer fra de internationale runways - helt gratis!

I galleriet kan du få et smugkig på månedens ELLE og de historier, du kan glæde dig til at dykke ned i. 

Nyt september // Nyt magasin på gaden + Trendbibel

 

Relaterede artikler