Nyt magasin ELLE september // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Foto: Oliver Knauer, Styling: Mie Juel

ELLEs september nummer er på gaden, og turen går bogstaveligt talt til Italien. Italien dominerer nemlig i dén grad lige nu, og vi guider dig til stilen, stemningen, samværet, temperamentet – og ikke mindst moden, der er noget af det hippeste lige nu!

Du kan møde et væld af simpatico modemennesker, der på hver deres måde lever lidt italiensk; vi har interviewet en af modens navne lige nu: Valentino-designeren Pierpaolo Piccioli, besøgt influenceren Trine Kjær, der har en forkærlighed for alt, der rimer på Italien og og sætter spot på tre par i vores portrætfeature, der alle har de italienske værdier helt inde på hjertet. Desuden har vi smugkigget i skoskabet hos den italienske influencer Elenora Carisi og sætter desuden spot på de italienske modeikoner og it-girls, du skal kende lige nu!

Og, naturalemente: Intet ELLE uden masser af mode-inspiration: Vi guider til La Dolce Vita anno 2018 med italiensk-inspirerede musthaves, der gør dig til en ægte italiensk donna i efterårsmånederne (tænk skjortebluser, knælange nederdele og ankelstøvler, viser dig hvordan du med stærke primærfarver som knaldrød og grøn, og dekadente materialer som silke, læder og velour kan udleve din italienske modedrøm på dansk. Desuden kan du dykke ned i masser af shopping, hvor vi har fundet flæsenederdele, de første støvler og frakker og kjoler, der bringer dig lækkert og ladylike ind i de køligere måneder.

Og intet betyder så mere for italienere end familien og hjemmet, og derfor følger ELLE Decoration naturligvis med ELLE denne måned, så du kan gå de koldere måneder i møde med en varm fornemmelse både i garderoben og i hjemmet.

Bueno læselyst.

I galleriet nedenfor kan du få et piccolo sneak peek i ELLEs september-magasin. Resten må du hente hos din lokale tabacci!

ELLE september // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

 

 

Relaterede artikler