ELLE-redaktionens forårsfavoritter fra Dea Kudibal
Annonce

ELLE-redaktionens forårsfavoritter fra Dea Kudibal

af Annonce 25/03/2019
Vi drømmer om forår, prints, florlette kjoler og masser af farver - og det er præcis, hvad den nye Spring Summer 2019-kollektion fra Dea Kudibal byder på.

Foråret er endelig på vej mod Danmark, og her på ELLE-redaktionen er vi mere end klar til at byde det velkommen i form af sæsonens mange smukke prints, kjoler, kimonoer og farver.

Det danske brand Dea Kudibal er aktuel med en Spring Summer 2019-kollektion, som netop byder på et hav af smukke, florlette kjoler, asymmetriske nederdele, lette silketoppe og kimonoer i det fineste prints, der i den grad får os i forår- og sommerhumør!

Alle de fine silkestyles fra Dea Kudibal er desuden produceret i den absolut bedste silkekvalitet, som er helt fantastiske at have på hele året rundt - på den måde er det altså ikke kun en style, der holder denne sæson, men som du sagtens kan gemme i skabet til de mørke tider igen banker på.

I galleriet har ELLE-redaktionen udvalgt deres 10 favoritter fra den nye Spring Summer 2019-kollektion fra Dea Kudibal, som vi drømmer om at hænge i vores garderober og gå foråret og sommeren i møde med.