Moderedaktionen: Sådan styler vi forårets fineste tasker fra Decadent
Foto: ELLE Danmark
Annonce

ELLE-redaktionen: Sådan styler vi forårets fineste tasker fra Decadent Copenhagen

af Annonce 27/02/2018
Har du fundet tasken, der skal præge dit forårslook? ELLE-redaktionen har udvalgt deres favoritter fra det danske taskebrand Decadent og giver deres bud på, hvordan den skal styles til forår...

Vi er næppe de eneste, der har mærket solens stråler i ansigtet på vej til arbejde og glædet os over de lysere morgen- og aftentimer, som alt sammen minder os om, at foråret er på vej.

Og med forårsvejret lige om hjørnet er ELLE-redaktionen naturligvis også allerede begyndt at foreberede forårsgarderoben, som i år består af masser af feminine forårsfund, cool blazere, flagrende skørter i pastelfarver, asymmetriske snit og forårets uundgåelige denimtrend.

Og hvis der er én accessories, som er uundgåelig i moderedaktionens garderobeskab til foråret, er det tasken.

ELLEs Style Director, Mie Juel, Fashion Director, Josephine Aarkrogh, og Digital Director Laura Lawaetz har alle set sig lune på Decadents fine SS18-kollektion, som byder på et væld af forskellige modeller, friske forårsfarver og lækre materialer.

Laura Lawaetz har fundet den ultimative "shopper", som er genial til at tilføre looket et sporty og uhøjtidligt look samtidig med, at der er plads til alle de ting, vi slæber rundt på i løbet af hverdagen. For et endnu mere casual look er "shopper"-tasken også fin at gå med i foldet version under armen.

For Josephine og Mies vedkommende gælder det, at de har forelsket sig i en af sæsonens hotte farver; rød. En rød taske er det perfekte "touch up" til et hverdagslook bestående af jeans og en striktrøje eller en t-shirt, hvor den hurtig bliver et blikfang.

I galleriet kan du se hvordan Josephine, Mie og Laura har valgt at style deres favorittaske fra Decadents SS18-kollektion.