Annonce

ELLE redaktionen: Det havde vi på til ELLE nr. 100 PJ-party

af Rose Maria Boelsmand 21/01/2017
ELLE nr. 100 er på gaden og det fejrede vi med PJ-party på Hotel SP34, der var gennemført ned til mindste detalje. Redaktionen var naturligvis selv iklædt matchende pyjamassæt, smykker og tasker, som du kan nær-studere i dette galleri.

I torsdags inviterede ELLE-redaktionen 100 af modebranchens fagfolk til fest, for at fejre, at vi er på gaden med ELLE nr. 100. Det er en milpæl i ELLEs danske historie, og en bedrift, der ikke havde været mulig uden alle de dygtige mennesker, der har bidraget til at skabe et heltstøbt ELLE-univers siden første udgivelse i år 2008.

Læs også: Kom med til fejringen af ELLE nr. 100 og se alle billederne og videoen fra aftenen her

Men ingen fest a la ELLE uden et tema, der reflekterer tidens hotteste trends - og hvad er mere "nu" end pyjamassen, der spottes overalt på streetstyle-darlings, til front-row VIPs - og ikke mindst som en del af ELLE-redaktionens hverdagsuniform anno 2017? Derfor var vores gæster naturligvis inviteret til at fejre ELLE nr. 100 i bedste PJ-party stil, hvor redaktionen var hoppet i et matchende sæt fra Just Female.

Læs også: Style Director Mie Juel: Sådan styler du pyjamas-sættet

Til at fuldende looket bar alle ELLEingerne clutches fra Decadent og special-broderede sovemasker fra Becksøndergaard, og ikke mindst de smukkeste smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen Sweet Drops Collection om hals, håndled - og sågar i håret, for som ELLEs Style Director, Mie Juel sagde, "... så er man vel ikke ansvarlig for styling for ingenting". I samarbejde med Oh! by Kopenhagen Fur havde ELLE-redaktionen desuden lavet et unikt nr. 100 charm i farvet mink, som pyntede på taskerne.

Køb her: Jubilæumsudgaven af ELLE nr. 100 inkl. det eksklusive jubilumstillæg med mere end 100 moderigtige ELLE højdepunkter!

(Psst... du kan vinde et ELLE nr. 100 charm, håndlavet af ELLE, på ELLEs Instagram i weekenden 21. - 22. januar!)

Audi sørgede for, at vi ankom sikkert og stilfuldt til festlighederne. Rammerne for nattens festivitas var sat af Hotel SP24, der sørgede for at levere lækre drinks med portvin og et friskt ELLE-ish twist og lod festen sprede sig fra det hyggelige lounge-område med bløde sofaer, der passede perfekt til det tilbagelænede tema, og op i en af "boutique" hotellets veldrejede suiter, hvor vi kunne sprede samtlige af vores 100 ELLE-udgivelser (og de fylder ikke så lidt, skulle vi hilse og sige!). Og i aller-bedste ELLE-stil satte Sweet Sneak Studio det søde, lyserøde punktum for aftenen med pink popcorn, mini-cupcakes (det er på tide, at de får en revial!) og mini-hindbærnitter.

Se alle detaljerne fra redaktionens festlige pyjamas-outfits i galleriet nedenfor.