ELLE oktober // Nyt magasin på gaden + Dossier

ELLE oktober // Nyt magasin på gaden + Dossier
Foto: Oliver Stalmans

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard

ELLEs oktobernummer er på gaden, og i månedens udgave kan du bl.a. møde nogle af tidens helt store ikoner.

Vi har mødt og interviewet supermodel Heidi Klum i L.A, og hun løftede bl.a. sløret for et helt særligt designsamarbejde.

I L.A. har vi også besøgt den energiske cremekonge Ole Henriksen, der varmt og ærligt delte ud af sine tanker om holisme, liv og død. Magasinet er som altid også fyldt med masser af inspiration til din shopping – står du f.eks. og mangler en ny jakke eller frakke til den nye sæson, så glæd dig til vores seks siders-guide med netop overtøj – der er helt sikkert noget, som (også) frister dig.

Du finder også cool lange støvler, smukke øreringe, lun strik + blomsterprint, rulam og flæser ligesom vi guider til, hvordan du kopierer forsidemodel og stretstyledarling Caroline Brasch Nielsens farverige og modige stil.

Apropos modig, så har vi også talt med tre cool kvinder om at have mod til at skille sig ud og stole på mavefornemmelsen, og sidst men ikke mindst har vi fokus på noget mange er i underskud af, nemlig søvn - derfor giver ELLEs Health Editor giver sine bedste tips til succesrig søvn.

Rigtig god læselyst!

Psst … ELLEs herremagasin, Dossier, følger også med denne måned ELLE – så er der både noget til dig og til din kæreste/ven/bror… 

ELLE oktober // Nyt magasin på gaden + Dossier

Relaterede artikler