ELLE Oktober // Nyt magasin på gaden!

Foto: Henrik Bülow

Oktobernummeret af ELLE, der er på gaden nu, er en XXL-version, for vi tager dig med en tur rundt om jorden for at se, hvad der sker på modescenen i Paris, Melbourne, Nuuk, London ... ELLEs stylingredaktør har også været en tur i San Francisco, så vi bringer en guide til hendes nye favoritspots, og fra New York rapporterer ELLEs sundhedsskribent om de nyeste sundheds- og træningstrends!

Se også: Dagens drømmekøb: Chloé taske

Du kan også møde tre af verdens modedamer – journalisten, stylisten og streetstylefotografen, der hver især fortæller om deres vej ind i modeverdenen og giver dig (fashionable) tips til Paris, London og Berlin.

Melder shoppelysten sig er magasinet naturligvis fyldt med masser af fristelser til den perfekte efterårsgarderobe – tænk cool blazere, bløde halstørklæder, og rå støvler – for slet ikke at glemme vores store overtøjsguide, der giver det perfekte overblik over de lækreste frakker, jakker og kapper.

Smugkig i det nye ELLE her:

Er du den helt store modenørd, så glæd dig desuden til ELLE Collections, der er med i månedens nummer. Det er den ultimative guide til dig, der vil vide alt om sæsonens vigtigste designere, materialer og trends og key-items.

Se også: ANNONCE | Bliv backpacking-chik med Vila i Peru

Rigtig god læselyst! 

I galleriet kan du få stillet nysgerrigheden og få et kig ind i det spritnye ELLE. 

Psst...klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

ELLE Oktober // Nyt magasin på gaden!

Relaterede artikler