ELLE og Nicole Kidman til OMEGA Time for Her udstilling i Milano

OMEGA

OMEGA Time for Her udstillingen i Milano fremviste vintage ure samt nogle af deres tidsløse reklamer i et forsøg på at vise deres vedvarende engagement for kvinder og deres rettigheder, som de har værnet om siden 1902. 

Som OMEGAs ambassadør åbnede smukke og talentfulde Nicole Kidman udstillingen, og ELLEs digitalredaktør Laura Lawaetz var med til middagen, som fandt sted på Palazzo del Ghiaccio.

Se også: Kom med 'front row' når Hunter Originals livestreamer SS16 showet fra London

Om udstillingen fortæller Laura:

”Selvom jeg kender OMEGA brandet utroligt godt efterhånden og selv bærer et af deres Seamaster Aqua Terra ure om håndleddet, var det helt fantastisk at opleve Time for Her udstillingen på La Triennale i Milano, der tog mig på en rejse igennem tiden, siden de lancerede deres første armbåndsur til kvinder i 1902. Jeg var særligt fascineret af Omegas ”secret watches” fra 50’erne – det var uhøfligt for kvinder at kigge på klokken, og derfor skabte OMEGA en ”hemmelig” urkollektion, hvor armbåndsurene var forklædt som dyrebare smykker. Skøn historie og to-die-for ure der både fortæller noget om deres lange historie og særlige fokus på elegante kvindeure.” 

Se også: Besøg en minkfarm og støt Røde Kors

Udover at lave en udstilling og et stort åbningsarrangement, har OMEGA har dedikeret en platform på deres hjemmeside til Time for Her, som kredser om stærke kvinder, deres passioner og inspirationer, og om OMEGAs egen kamp for kvinders rettigheder. 

Se også: Dagens drømmekøb...Sophie Bille Brahe diamantørering

Udstillingen er åben frem til den 25. september, så hvis du er i modebyen, er det et must at slå et smut forbi.

Hvis du ikke skal til syden i den nærmeste fremtid, har vi i galleriet samlet billeder fra udstillingen og den fantastiske åbningsmiddag.

Psst...klik eller 'swipe' dig igennem billederne.

ELLE og Nicole Kidman til OMEGA Time for HER udstilling i Milano

Relaterede artikler