ELLE maj // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Foto: Asger Mortensen / Styling: Barbara Gullstein

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard

ELLEs majnummer er på gaden, og i anledningen af Årets ELLE Style Awards, der har disco som tema, har magasinet og stort fokus på ja, disco. Glæd dig til at møde tre cool kvinder, der fortæller om deres forhold til netop discoen – en af dem kom sågar på discoens højborg Studio 54 som ung!

En anden, der også kom på Studio 54, er modemanden Erik Brandt, og ham kan du møde i et forrygende interview skrevet af Lotte Freddie – og der er ikke sparet på de gode historier, skulle vi hilse at sige! Det er ligeledes i majnummeret, du kan møde årets ELLE Style Awards-værter Mette Lindberg og Esben Bjerre, der begge er lige dele charmerede og sjove. Netop de to ord beskriver også meget godt skuespillerinden Jessica Biel, der er noget så usædvanligt som en ærlig Hollywoodstjerne – hende kan du også møde i månedens nummer.

Læs også: ELLE søger 2 digitalpraktikanter med opstart januar 2019 

Magasinet er som altid også fyldt med masser af inspiration til din shopping – vi bringer en stor festguide, og har fundet sæsonens fineste hårklips, badedragter og skjorter. Sidst men ikke mindst bringer vi Fashion Director Josephine Aarkroghs insider-guide til ferie-favoritten Mallorca.

Rigtig god læselyst!

ELLE maj // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Relaterede artikler