ELLE maj // Nyt magasin på gaden + Dossier

Foto: Sune Czajkowski

Tekst: Rebecca Laudrup

I denne måneds ELLE har vi fokus på fest, fest og ja, lidt mere fest! For hvorfor ikke gøre hverdagen lidt mere festlig med alt fra statement-øreringe til lyserødt hår (som du forresten kan se i vores beautyserie).

Vi har også lavet guiden til dig, som ikke ved, hvad du skal tage på, når du skal til sommerfest, i byen med veninderne, til årets sommerbryllup, eller på date med den, du elsker (eller lige har mødt!). Og hvis du nu vælger at tage i byen, eller selv vil holde en fest – ja, så har vi også lavet en do’s and dont’s, som vi måske (og kun måske) har skrevet ud fra egne erfaringer her på ELLE-redaktionen.

Læs også: Hilsen fra chefredaktricen: En festlig tirsdag

Vi har også snakket med de tre kvinder bag ’Sweet Sneak studio’, som planlægger, bager, og kreerer et kreativt univers, hvis du fx skal giftes eller holde en fest med lidt ekstra kant. Og så har vi snakket med Oscar-vinderen fra sidste år, Brie Larson, om hendes Oscar-pris, hvad hun tænkte efterfølgende, og hvad prisen har gjort for hendes karriere efterfølgende. 

Og ja, når vi snakker om awards, så står månedens magasin selvfølgelig også i ELLE Style Awards 2017's tegn, hvor du kan læse ALT om årets største modefest.

Vi har samlet alle de nominerede i månedens ELLE, og du kan opleve dem i én stor feature-serie, hvor der er fuld knald på fjer, pallietter og farver. Det er jo trods ELLE Style Awards, vi taler om! Du kan også møde de to værtinder til ELLE Style Awards, Oh Land og Signe Lindkvist, i månedens ELLE og læse mere om, hvorfor de begge er rørende enige om, at livet er for kort til ikke at sætte lidt kulør på tilværelsen. 

På beautyfronten har ELLE Beauty Director, Anne P. samlet alle de beautyprodukter, du skal forkæle forårskroppen med og så har vi snakket med skønhedsekspert, Anette Kirstine Poulsen, om hud - så hvad enten du har sart hud, tør hud eller rødmende hud, er der gode råd at hente. 

Selvom ELLEs maj-nummer er proppet med alt, hvad der rimer på fest og festlige begivenheder, som både er sjove og får os til at glemme problemerne i en kort stund, skal vi stadig huske på de vigtige og relevante emner, som sker rundt omkring i verden. Derfor kan du også glæde dig til at læse om det franske valg og blive helt opdateret på, hvordan valget står til i modens hjemland. 

Til sidst er der bare at sige skål; skål for at Malene Birger er tilbage i mode billedet (vi har snakket med hende!), skål for at det snart er sommer (vi har fundet shortsene og solbrillerne til dig!), og skål for Winona Ryders comeback (vi har interviewet hende!) - og sidst, men ikke mindst: skål for årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, som traditionen tro, bliver et festfyrværkeri uden lige! 

Sammen med månedens ELLE får du også 3. udgave af Danmarks nye herremagasin Dossier. Med andre ord; den perfekte sampak til dig og manden i dit liv.  

Psst... Hvis du ikke allerede har købt billet til ELLE Style Awards 2017 den 23. maj i DR Koncerthuset, så kan du nå det endnu! Køb din billet HER

ELLE maj // Nyt magasin på gaden + Dossier

Relaterede artikler