ELLE maj // Nyt magasin på gaden + Dossier
Foto: Sune Czajkowski
Mode

ELLE maj // Nyt magasin på gaden + Dossier

af Emilie Bech Zerlang 29/03/2017
Torsdag den 30. marts udkommer det nye ELLE, og denne måned er der fokus på fest, fest og atter fest og selvfølgelig alle forårets største trends. Og så kan du selvfølgelig læse ALT om årets største modefest, ELLE Style Awards 2017 og møde alle de nominerede! Få et smugkig på månedens magasin her...

Tekst: Rebecca Laudrup

I denne måneds ELLE har vi fokus på fest, fest og ja, lidt mere fest! For hvorfor ikke gøre hverdagen lidt mere festlig med alt fra statement-øreringe til lyserødt hår (som du forresten kan se i vores beautyserie).

Vi har også lavet guiden til dig, som ikke ved, hvad du skal tage på, når du skal til sommerfest, i byen med veninderne, til årets sommerbryllup, eller på date med den, du elsker (eller lige har mødt!). Og hvis du nu vælger at tage i byen, eller selv vil holde en fest – ja, så har vi også lavet en do’s and dont’s, som vi måske (og kun måske) har skrevet ud fra egne erfaringer her på ELLE-redaktionen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hilsen fra chefredaktricen: En festlig tirsdag

Vi har også snakket med de tre kvinder bag ’Sweet Sneak studio’, som planlægger, bager, og kreerer et kreativt univers, hvis du fx skal giftes eller holde en fest med lidt ekstra kant. Og så har vi snakket med Oscar-vinderen fra sidste år, Brie Larson, om hendes Oscar-pris, hvad hun tænkte efterfølgende, og hvad prisen har gjort for hendes karriere efterfølgende.

Og ja, når vi snakker om awards, så står månedens magasin selvfølgelig også i ELLE Style Awards 2017's tegn, hvor du kan læse ALT om årets største modefest.

Vi har samlet alle de nominerede i månedens ELLE, og du kan opleve dem i én stor feature-serie, hvor der er fuld knald på fjer, pallietter og farver. Det er jo trods ELLE Style Awards, vi taler om! Du kan også møde de to værtinder til ELLE Style Awards, Oh Land og Signe Lindkvist, i månedens ELLE og læse mere om, hvorfor de begge er rørende enige om, at livet er for kort til ikke at sætte lidt kulør på tilværelsen.

På beautyfronten har ELLE Beauty Director, Anne P. samlet alle de beautyprodukter, du skal forkæle forårskroppen med og så har vi snakket med skønhedsekspert, Anette Kirstine Poulsen, om hud - så hvad enten du har sart hud, tør hud eller rødmende hud, er der gode råd at hente.

Selvom ELLEs maj-nummer er proppet med alt, hvad der rimer på fest og festlige begivenheder, som både er sjove og får os til at glemme problemerne i en kort stund, skal vi stadig huske på de vigtige og relevante emner, som sker rundt omkring i verden. Derfor kan du også glæde dig til at læse om det franske valg og blive helt opdateret på, hvordan valget står til i modens hjemland.

Til sidst er der bare at sige skål; skål for at Malene Birger er tilbage i mode billedet (vi har snakket med hende!), skål for at det snart er sommer (vi har fundet shortsene og solbrillerne til dig!), og skål for Winona Ryders comeback (vi har interviewet hende!) - og sidst, men ikke mindst: skål for årets største modefest, ELLE Style Awards 2017, som traditionen tro, bliver et festfyrværkeri uden lige!

Sammen med månedens ELLE får du også 3. udgave af Danmarks nye herremagasin Dossier. Med andre ord; den perfekte sampak til dig og manden i dit liv.

Psst... Hvis du ikke allerede har købt billet til ELLE Style Awards 2017 den 23. maj i DR Koncerthuset, så kan du nå det endnu! Køb din billet HER

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her