ELLE Juni // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration
Mode

ELLE Juni // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

af Josephine Jein 26/04/2017
I ELLEs juninummer, der kommer på gaden torsdag den 26. april, er der fokus på den digitale tidsalder, og hvilken betydning denne har for os. I magasinet kan du blandt andet møde Gwyneth Patrow, der står bag det gigantiske web-univers 'Goop' og blive guidet til sommerens smukkeste look. Få et smugkig på månedens magasin her...

Tekst: Rebecca Laurdrup

I det næste nummer af dit ELLE fokuserer vi på online og offline – og ja, det, der lige midt imellem. Du kan først og fremmest møde en af vores yndlingskvinder, Gwyneth Paltrow, som står bag web-universet Goop.com, og høre om hendes arbejdsliv, private liv, og det at være i Zen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har også fundet fire shoppeuniverser, hvor du kun er et enkelt ’klik’ fra at få netop dét hjem til dig selv, som du går og sukker efter- Og så har vi fundet lækre sandaler, sexede badedragter, og finurlige samt farverige armbånd til dig, der mangler lidt inspiration til sommeren.

Og når nu vi snakker om sommeren, er rejseguiden denne måned selvfølgelig også til Ibiza – som nok er én af det mest insta-worthy steder, hvis det nu er, at du mangler lidt inspiration til steder, du kan poste lækre billeder fra.

Men vi har også lavet en do’s and don’ts, når det gælder de sociale medier (som f.eks. at købe følgere) - for det er altså et absolut no-go, hvis I spørger os.

Modeserierne er også i SoMe- og sommerens tegn. Den ene giver dig inspiration til brune toner, sommerbrun glød, og ro i sjælen, mens den anden er inspireret af emojis og hashtags (som forhåbentlig giver lidt likes!). Og ellers er trenden WWW (Would Wild Woman), som får dig til at ligne en verdenskvinde på alle vores shoppesider-

Læs også: En hilsen fra chefredaktricen: Print, WWW eller SoMe?

Vi har også været så heldige at have dronningen af god hud aka. Anette Kristine Poulsen med hele to gange i månedens magasin. Hun har både skrevet en guide om de seks bedste kort til en velplejet hud i solen, og så har vi interviewet hende om hendes karriere (hun er jo både bloggermama, forfatter, ekspert og ja, skønhedsredaktør!). Du bliver dog heller ikke snydt for vores egen skønhedsredaktør, Anne P. som tager os down memory lane, og dét at Jo Malone endelig er kommet til Danmark. Og så har vi da også fået Danmarks eneste haute couture-reporter, Merete A. Baird, til at fortælle os om S/S 2017-kollektionerne i Paris.

Du kan også læse om designeren, modeforskeren, og forfatteren, som alle har en relevant mening om SoMe-universet, og hvordan de bruger SoMe på hver deres måde. Og hvis du nu selv er en af dem, som sidder for meget med telefonen i hånden, er artiklen om ’den tabte tid’ måske relevant læsestof for dig (og resten af verden)?

Vi har også taget et af det mest omtalte emner op, nemlig hævnporno – for når vi snakker om det, er det så skam eller girlpower? Og så har vi været hjemme hos en af landets modigste influencers, nemlig Marie Jedig, som tør stå ved sin stil, og startede en blog, fordi hun manglede et sted at få sine kreative ideer og tanker ud på.

Endeligt har vi et interview med Hollywoods nye it-girl, Hailee Steinfeld, som ikke blot har lavet sidste års sommer hit ’Starving’, men som også er skuespillerinde og bedste veninder med Taylor Swift – du kan f.eks. hoppe ind på Youtube og se hende i Taylors musikvideo ’Bad Blood’.

Swipe dig igennem galleriet og se endnu mere fra månedens magasin...

ELLEs nyhedsbrev

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her