Mode

ELLE Interviewer... Pernille Teisbæk

af Pernille Rosenkilde 20/08/2014
Mød Pernille Teisbæk til en snak om designsamarbejdet med Envii, der tager udgangspunkt i hendes personlige stil og garderobe...

Den danske modeblogger og stylist, Pernille Teisbæk, der var nomineret i kategorien Årets Stilikon ved ELLE Style Awards 2014, er elsket for sin personlige og trendsættende stil. Dét har High Street mærket Envii opsnappet og de indleder nu et 2-årigt samarbejde med den danske blogger.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er ikke første gang, at Pernille Teisbæk prøver kræfter som designer. Pernille har tidligere haft tøjmærket Allez Allez med ekskæresten og fotograf Henrik Bülow, men manglende tid gjorde det svært at få det til at fungere. Nu er Pernille tilbage og glæder sig til at have et stort mærke med masser af ekspertise i ryggen, når hun skal designe fire kollektioner årligt for Envii.

Se også: Kom til shoppeaften med ELLE og Stella McCartney

ELLE har mødt Pernille Teisbæk til en snak om inspiration, dét at være en jeans-pige og kærligheden til 70'ernes cool silhuetter. Læs med her...

Hvor har du fundet inspirationen til kollektionen?
Kollektionen er holdt meget enkel. Der er nogle enkelte styles, der har rod i 90'erne, som jo er meget oppe i tiden lige nu. Jeg kan også rigtig godt lide det 70'er inspirerede look med højtaljede jeans og oversize skjorter, som også har været en inspirationskilde. Indtil videre er kollektionen meget basic og skal være udgangspunktet for de kommende kollektioner, hvor der bliver plads til at præge det lidt mere i min personlige retning.

Kan du se dig selv i kollektionen?
Ja helt vildt. Meget af inspirationen er kommet fra min egen garderobe. Jeg har taget udgangspunkt i mange af mine yndlingsitems, og formstøbt dem præcist, som jeg gerne vil have, at de skal se ud.

Læs også: Her er ELLEs fem favoritter fra shoppen

Hvordan har det været at samarbejde Envii?
Det meget fantastiske ved samarbejdet er, at Envii har et kæmpe bagland bag sig. De kan derfor skaffe nogle vildt lækre kvaliteter til priser, der er fuldstændigt overdrevne. Yvonne, der er chefdesigner hos Envii, har en vild baggrund og er virkelig dygtig. Hun er jo min sparingspartner og kan hjælpe mig med alt det, jeg ikke ved. Selv små detaljer som hvilken form og farve nitten har i et par jeans, har en kæmpe betydning. Det havde jeg ikke tænkt over før.

Hvordan er det at gå fra at være blogger til designer?
Jeg har tidligere haft mit eget mærke sammen med min ekskæreste Henrik Bülow og nogle andre. Det hed Allez Allez, og vi havde det i et år. Desværre havde vi ikke ordentlig tid til det, men jeg syntes, at det var vildt sjovt. Det var dér, jeg fik blod på tanden og tænkte, at det kunne jeg godt gøre igen.

Pernilles yndlingsitem
Jeg er helt vild med de 3 læder-items. De er helt klart nogle af de mest fremtrædende styles i kollektionen. Jeg har brugt meget tid på at udvikle dem og er selvfølgelig lidt ekstra følsom omkring dem. Men jeg må jo også indrømme, at jeg er en jeans-pige, og jeg synes virkelig, at de jeans, som vi har udviklet, sidder godt.

Overrasket over feedbacken
Jeg tror ikke vi vidste, hvor stort det her samarbejde ville blive. Det har fået virkelig meget opmærksomhed i både ind- og udland, og det var der ikke nogen af os, der havde regnet med overhovedet. Jeg må indrømme, at jeg selv er helt vildt overrasket og super glad. Også især fordi jeg synes, at det er blevet super godt, og jeg kan virkelig stå inde for det.

Læs også: Pernille Teisbæk: "Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke"

Se hele Pernille Teisbæks kollektion for Envii i galleriet nedenfor...

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her