ELLE februar // Nyt magasin + Trendbibel + Dossier

Foto: Sune Czajkowski

Tekst: Maria Frederikke Thorgaard Munch

ELLEs februarnummer er på gaden nu, og vi har som altid fyldt magasinet med det bedste indenfor mode, interview og skønhed.

Glæd dig til interview med bl.a. stilikon og skuespillerinde Maggie Gyllenhaal, designer Mathilde Torp Mader, der er By Malene Birgers nye kreative direktør og model Caroline Brasch Nielsen og hendes kæreste, kokken Frederik Bille Brahe.

Vi bringer også en eksklusiv serie med Viktor & Rolfs smukke genbrugskollektion for Zalando skudt af Signe Vilstrup, ligesom at forsidemodel Emma Leth også poserer i sort og hvide outfits inde i magasinet.

Vi har også besøgt smykkedesigner Jane Kønig i hendes charmerede københavner-hjem, fået Uffe Buchard til at rapportere fra modens frontlinje og give dig et (ærligt) overblik over moden anno foråret 2018 og fået Pernille Teisbæks personlige fortælling fra hendes bryllupsrejse, der gik til Maldiverne.

Læs også: Angelique Kerber: "Jeg har aldrig haft en back-up plan"

Magasinet er selvfølgelig også fyldt med masser af inspiration til din februarshopping – vi har fundet masser af sprød strik, hæle med fine detaljer, flatterende midi-nederdele og alle de bedste detaljer fra streetstylescenen.

Rigtig god læselyst.

Psst … med månedens nummer får du også ELLEs store Trendbibel med alt du skal vide, om den nye sæson OG vores herremagasin Dossier!  

ELLE februar // Nyt magasin + Dossier

Relaterede artikler