ELLE Februar // Nyt magasin på gaden nu!

Foto: Katrine Rohrberg

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard

Februar-nummeret af ELLE, der er på gaden nu, har stort skandinavisk tema. Kom helt tæt på den charmerede danske topmodel Josephine Skriver, som ELLE fulgte i hælene på under modeugen i København. Glæd dig også til interviewet med det svenske stilikon og designer Elin Kling og til at kigge i den dansk/svenske blogger og designer Anine Bings skoskab.

På modefronten byder vi på en stor guide til den perfekte storby-, cykelvenlige- og chikke garderobe og på shopping-inspiration til smukke skjorter, lækre læderjakker og cool bælter. ELLEs stylingredaktør har desuden udvalgt det bedste fra største danske designeres S/S 2016-kollektioner, og du se dem på den norske model Siri Tollerød i modeserien, der er skudt i Stockholm.

Du kan også blive klogere på det finske mærke Marimekko, der hottere end nogensinde, dykke ned i vores guide til vinterbadning og få insidertips fra ELLE-redaktionerne i Sverige, Norge og Finland til ni steder, du MÅ besøge oppe nordpå.

Og så løfter vi sløret for verdens største prisuddeling inden for skønhed – ELLE International Beauty Awards, og viser alle vinderene – lige fra årets bedste mascara til shampoo, parfume og ansigtsmaske.  

Rigtig god læselyst!

Psst … du får også det helt nye ELLE Travel-magasin med gratis! 

Kig med i galleriet, hvor vi har samlet et lille udsnit af månedens magasin!

ELLE Februar // Nyt magasin ude nu!

 

 

Relaterede artikler