ELLE Decoration er kommet for at blive

Læsere og annoncører har taget så godt i mod det første nummer af ELLE Decoration, at Aller Media har besluttet, at det eksklusive bolig- og interiørmagasin fra 2013 bliver en fast del af magasinporteføljen med en udgivelsesfrekvens på fire gange om året.

ELLE Decoration er en del af det globale ELLE-univers og et internationalt ikon indenfor interiør- og boligmagasiner. Magasinet udgives allerede i 25 lande. I efteråret testede Aller Media så interessen i det danske marked for det trendy interiørmagasin, der redaktionelt er inspireret af den måde, som modemagasinet ELLE fortolker trends og tendenser.

"Vi vidste, der var et hul i markedet for et internationalt boligmagasin, der tilgodeser kvinderne og har fokus på interiør, design og bolig set gennem ELLEs velkendte mode- og stilbevidste brille. Derfor er vi også meget stolte over, at den fortolkning, af de nye nordiske tendenser i boligen, som vi præsenterede i efterårsnummeret, har været så vellykket, at det nu fører til en fast udgivelse af dansk ELLE Decoration," fortæller chefredaktør Cecilie Christiansen.

Den danske redaktion for ELLE Decoration kommer til at arbejde tæt sammen med ELLEs redaktion, og begge redaktioner skal ledes af chefredaktør Cecilie Christiansen.

En ekstra dimension til magasinporteføljen
Udgiverdirektør Per Ingdal er tilfreds med, at aftalen med ELLE-brandets ejere, Lagardere Active, er faldet på plads, for ELLE Decoration tilføjer en ny dimension til Aller Medias magasinportefølje.

"Vi har i efteråret udgivet ELLE Decoration som et eksperiment, og interessen blandt såvel læserne som annoncørerne har været langt større end budgetteret. Derfor skruer vi op for tempoet i 2013 med fire udgivelser af ELLE Decoration. Vi er særdeles tilfredse med den profil for magasinet, som redaktionen har skruet sammen, fordi ELLE Decoration præcist placeres det sted i vores magasinportefølje, hvor der er plads. Det danske marked for interiør- og boligmagasiner mangler et feminint, trendorienteret univers, og det er, hvad ELLE Decoration kommer til at levere", siger Per Ingdal.

International anerkendelse
Det første danske nummer af ELLE Decoration, blev også bemærket internationalt i det verdensomspændende ELLE-netværk. Flere af magasinets redaktionelle sager er blevet efterspurgt og købt af andre ELLE Decoration udgivelser over hele verden.

"Dansk og skandinavisk design er meget interessant netop nu i hele verden, hvor de klassiske danske møbeldesignere storhitter, og samtidig kan vi præsentere nye spændende designere og møbelkunstnere for topinteresserede magasinlæsere i et lækkert redaktionelt miljø. Det har været efterspurgt i ELLE-netværket, og da vi fik en henvendelse fra det anerkendte og respekterede italienske ELLE Decor, der kun yderst sjældent syndikerer, var det virkelig en stor cadeau til teamet ," fortæller Cecilie Christiansen.

ELLE Decoration er planlagt til at udkomme i april, juni, oktober og december. Magasinet vil både blive solgt sammen med ELLE i en dobbeltpakke og alene som selvstændigt magasin.
ELLE Decoration udkommer første gang den 25. marts 2013.

Relaterede artikler