ELLE december // Nyt magasin på gaden + Dossier

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard

ELLEs decembernummer er på gaden nu, og det er som altid fyldt med det bedste inden for mode og skønhed.

I månedens nummer finder du ikke bare SKAM-stjernen Noora (med det borgerlige navn Josefine Frida Pettersen) på forsiden – hun har også givet sit første interview nogensinde, som du kan glæde dig til at læse i decembernummeret (og ja, hun er lige så charmerede i virkeligheden som på skærmen!).

Kom med behind-the-scenes, da vi skød forsiden og billederne til magasinet af Josefine Frida Pettersen her:

Månedens nummer har desuden stort fokus på fest, og vi bringer derfor eksklusivt billederne og historierne fra det, der må være årets fest, nemlig stylist Pernille Teisbæks tre-dages bryllup. Inspiration til de fester du selv skal til, finder du i vores store festtøjsguide, der indeholder alt fra kjoler til sko og de helt rigtige accessories.

Også på skønhedsfronten, kan du komme i festgear – bare dyk ned i guiden til det lækreste hår, glimmernegle og mirakelmasker.

Læs også: En hilsen fra chefredaktricen: Drittkule Josefine

Og når så hele festen er forbi, får du brug for at pleje din krop – ELLEs Health Editor Stephanie Bang giver sin opskrift på en hangover heaven-weekend (der bl.a. indeholder chokolade med havsalt...)

Rigtig god læse- og festlyst!     

Swipe dig igennem galleriet og få et indblik i, hvad der venter i det nye ELLE magasin. Psst... Med denne måneds magasin får du også herremagasinet Dossier, som blandt andet byder på interviews med Viktor Axelsen, Gustaf Skarsgård, Kasper Winding og meget meget mere...

ELLE december // Nyt magasin på gaden + Dossier

Relaterede artikler