ELLE August // Smugkig i det nye magasin

Foto: Henrik Bülow

Tekst: Rebecca Laudrup

Glæd dig til næste nummer af dit ELLE, der sætter fokus på livets store vendepunkter.

Vi har mødt fantastiske Caitlyn Jenner, som giver et inspirerende interview om sin store livsbeslutning, og vi har taget en snak med tre unikke og meget charmerende personligheder, som har haft en form for vendepunkt i deres liv.

Se også: Se den nye 'Gucci Garden' kollektion her 

Vi har også taget en snak med den dygtige badetøjsdesigner Hanne Bloch, der har taget den beslutning at ændre lidt i firmaet og derfor har taget sin datter Olivia ind, og sammen har de besluttet, hver især at skulle have 50 procent af ’Hanne Bloch’.

Du kan også læse et eksklusivt interview fra ærlige og altid meget indgivende Cate Blancett. Og vi har taget en snak med elleve lækre og meget kreative damer, der hver især fortæller om deres sommer, og giver alle de gode tips videre – om trends, restauranter, makeup osv.

Se også: Nyt ELLE Decoration på gaden

Du får også et indblik i de danske modehuses efterårslooks, og vi giver dig inspiration til trends som pyjamas, boheme vintage, bomberjakken og bikerstilen. Plus du får en guide fra vores skønhedsredaktør om alle de produkter, der gør at du forbliver skøn og lækker til efteråret.

Psst…. Du får også det nye nummer af ELLE Decoration med! 

Hvis du er nysgerrig på, hvad det kniterende nye ELLE-magasin ellers gemmer på, så se med i galleriet, hvor vi giver dig et sneak-peek på månedens mange artikler og features.

ELLE August // Nyt magasin på gaden nu!

Relaterede artikler