ELLE april // Nyt magasin på gaden + Dossier

Foto: Anders Overgaard, Stylist: Stephanie Gundelach

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard

ELLEs aprilnummer er på gaden, og her hylder vi alt det, vi elsker ved Frankrig. Vi guider dig til, hvordan du får et chikt fransk hverdagslook og til fem franske it-girls anno 2018, der er værd at holde øje med. Vi viser dig også en af Coco Chanels favoritdestinationer – nemlig cool Biarritz.

Og apropos Coco Chanel så bringer vi eksklusive billeder fra Chanels forårskampagneskydning, der fandt sted i netop Cocos lejlighed i Paris – med Karl Lagerfeld bag kameraet og model Kaia Gerber foran. Det er også i aprilnummeret, at vi endelig kan løfte sløret for billederne af årets nominerede ved ELLE Style Awards, skudt af fotografen Asger Mortensen - vi satte dem i stævne på en natklub, og havde lidt af en 80'er fest – glæd dig til at se billederne.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Med magasinet får du også et par ELLE x Pico-glimmerstrømper og vi viser, hvordan du kan style dem fra mandag til fredag. Vi har også besøgt Jérôme Vintage-ejer Pia Anna Kierulff, hvis garderobe er lidt af en skatkiste, og så har vi været en tur i Stockholm for at få en sneak peek på H&Ms Conscious Exclusive-kollektion, der rammer butikkerne i midten af april. Sidst, men ikke mindst, er der naturligvis intet ELLE uden masser af shopping – mens vi venter på mere sol og varme kan du derfor dykke ned i sæsonens denimjakker, flade sandaler og korte shorts!

Rigtig god læselyst!

Psst … med ELLEs aprilnummer får du også vores herremagasin Dossier med helt gratis!

ELLE april // Nyt magasin på gaden + Dossier

Relaterede artikler