Elin Kling åbner Totême butik

Foto: PR

Hvem der havde Elin Klings misundelsesværdige flair for at klæde sig på med en så simplificeret ynde, at alt ser hamrende eksklusivt og legende let ud. Suk! Det svenske stilikon og stifteren af bloggen og sidenhen magasinet ’Style By’ har bestemt været en af de utroligt sanselige og velklædte kvinder, der har været med til at sætte skandinavisk minimalisme på alle modebevidste mademoiselles stilagendaer, og banet vejen for, at de nordiske designere har gået deres sejrsgang fra den ene store modeby til den næste.

Kling var en af de første, der tog sin rolle som ’fashion influencer’ alvorligt og gjorde en karriere ud af at skabe et personligt univers og brand, der udviklede sige fra at være en blog, til en innovativ modeplatform og et printmagasin, der tilmed blev opkøbt af mediehuset Condé Nast, der blandt andet udgiver Vogue. Svenske Elin Kling er med andre ord en kvinde, man lytter til i modebranchen, og derfor vakte det bestemt også kollektiv jubel, da hun i 2014 stiftede sit ejet tøjbrand under navnet Totême. Brandet blev (ganske forståeligt) hurtigt en succes blandt mode-eliten, der, selv den dag i dag, ikke kan få nok af brandets simple og velskårne hverdagsluksus i en douche farvepallet, der synes at være en direkte forlængelse af Elin Klings personlige stil.

Og nu har den stilfulde svensker taget det næste skidt med sit brand – og det er et skridt vi har ventet på længe: Nu åbner hun nemlig sin første butik, hvor hele kollektionen kan købes i et fuldendt ”Elin-Univers”, hvor man kan komme helt tæt på designprocessen, da der kun er en skillevæg mellem designstudiet og selve butikken. Overlad det til Kling, at tænke nyt, også når det kommer til indretningen af en butik - som forresten er ligeså stilig, velovervejet og kvalitetsbevidst, som alt Eling Kling i øvrigt sætter sit kyndige touch på. I forbindelse med åbningen, hvor ELLE har talt med Elin Kling, var noget af det første vi spurgte om selvfølgelig, om og hvornår der åbner en Totême i København. Elins svar kan du læse i galleriet nedenfor, og vi kan røbe så meget, som at København bestemt står højt på Elin Klings personlige hitliste!

Totême åbner på Tegnérgaten 37 i Stockholm 1. juni 2017.

Læs mere om Totême her.

ELLE har mødt Elin Kling til en lille snak om butikken og skandinavisk stil, og du kan læse Elins svar i galleriet nedenfor og se de fine, første billeder af den nye butik. Sagde vi, at en tur til Stockholm står højt på rejse-ønskelisten lige nu?

Elin Kling åbner Totême butik

 

Relaterede artikler