Interview Eksklusiv Q&A med Kendall Jenner: ”Sådan slap jeg af med usikkerhed”

Foto: PR

Jeg kan lide, hvem jeg er.

Jeg kan lide, det jeg kan lide.

Jeg elsker, den jeg elsker.

Jeg gør, hvad jeg vil.

Deal with it.

Sådan lyder indledningen til den nye Calvin Klein-kampagne ”Deal with it”, som topmodellen Kendall Jenner er en del af sammen med singer-songwriters Justin Bieber, Maluma og SZA, rapper og singer-songwriter Lil Nas X, model og skuespiller Hunter Schafer og singer-songwriter og skuespillerLay Zhang.

I en ode til selvudfoldelse fanger kampagnen hver stjerne i sit eget univers – på et set fyldt med klare referencer til Calvin Kleins genkendelige rå elementer.

I forbindelse med kampagnens lancering har vi helt eksklusivt lavet en Q&A med topmodellen Kendall Jenner:

Alle talenterne i den nye Calvin Klein-kampagne er udvalgt på baggrund af deres mod og vilje til at vise de mest personlige sider af dem selv uden at bekymre sig om, hvad andre tænker. Hvordan har du det med at være en af de udvalgte? Er det også sådan, du ser dig selv?

Det har helt sikkert krævet, at jeg er vokset op og har fået mere erfaring, før jeg fandt min selvtillid. Jeg føler mig mere tilpas i mig selv og finder styrke i at være omringet af fantastiske karrierekvinder i min familie og cirkel af venner.

Bliver du nogensinde nervøs over, hvad andre synes om dig? Og hvad er dit bedste råd til at slippe den usikkerhed?

Du er nødt til at øremærke tid til selvkærlighed og selvpleje. Jeg er stolt over at vide, at folk tror, at de ved alt, men i virkeligheden er jeg den, der kender mig selv bedst. Jeg plejede at blive så overvældet i forsøget på at tilfredsstille alle andre, men jeg har fundet ud af, at så længe jeg tager tid til at være til stede og taknemmelig, så betyder andres mening ikke rigtig noget.

Foto: PR

Du har levet hele dit liv i spotlyset og er vant til at vise mange personlige sider frem for åben skærm, men hvad er for personligt til at vise på kamera?

Der er mange intime momenter, der aldrig kommer til at blive filmet. Der er helt bestemte ting, jeg bare beholder for mig selv.

Hvem er den mest modige kvinde, du kender, og hvorfor?

Det må være min mor. Jeg vil sige, hun er den mest frygtløse og kærlige person – ikke bare kvinde – jeg nogensinde kommer til at kende.

Se flere Calvin Klein-kampagnebilleder med Kendall Jenner i galleriet herunder: 

Kampagnebilleder Kendall x Calvin

 

Relaterede artikler