Modebranchen Drømmer du om en karriere i modebranchen? Så skal du søge optagelse på ELLE Educations online modekurser

Foto: Imaxtree

Har du en Anna Wintour i maven, og drømmer du om en karriere i modebrancen? Måske som redaktør på et modemagasin, som brand manager for et modebrand eller som digital markedsføringsekspert i en global industri, der er i konstant udvikling. Og er du lige nu i gang med at finde ud af, hvilken uddannelse, der klæder dig allerbedst på til at indtage modeverdenen med storm? Så læs med her!

Med 45 ELLE-udgaver verden over, 21 millioner læsere og mere end 100 millioner webbesøg pr. måned, er ELLE et af de mest indflydelsesrige livsstilsmærker i verden, så hvorfor ikke lære fra os?

ELLE International, der er samlingspunktet for de 45 ELLE, har tidligere skræddersyet uddannelser i samarbejde med det anerkendte internationale medieuniversitet MIT Sloan School of Management og Universidad Compultense de Madrid, men nu har ELLE International opdateret sine tilbud og fokuserer hermed på korte og 100% online programmer, om specifikke temaer - stadig indenfor den hurtigt udviklende mode- og luksusindustri – så modeinteresserede personer over hele verden kan uddanne sig ved ELLE, uanset hvor de befinder sig.

I juni 2020 vil følgende 7 kurser blive lanceret:

  • Image consultant and Personal shopping (40 timer, 900€)
  • How to create a fashion brand (40 timer, 900€)
  • Wedding Planning (40 timer, 900€)
  • Event Design (40 timer, 900€)
  • Event Production (40 timer, 900€)
  • Communication and Marketing for Luxury and Fashion (240 timer, diplom medfører, 2.500€)
  • Retail Management (240 timer, diplom medfører, 2.500€)

 

Læs mere om de forskellige kurser her

Hvert kursus vil indeholde online akademisk materiale (casestudier, lektioner og video) og vil også omfatte erfaringsdelingssessioner med eksperter som designere, CEOs og redaktører.

Læs mere om ELLE Education og kravene til optagelse her.

Relaterede artikler