Donation Donatella Versace og datteren donerer stor pengesum til coronabekæmpelse

Foto: Mega

I disse dage skrives der verdenshistorie, og det er en særdeles alvorlig situation, når hele verden rammes af en så voldsom virus som covid-19. 

Verdensdele, lande og byer er lagt ned af sygdom, hjemsendte medarbejdere og lukkede butikker. 

Heldigvis ser vi mange indflydelsesrige mennesker bruge deres status til fordel for at sprede vigtige budskaber, og hjælpe hvor de kan.

Mange influencers og kendte stjerner deler covid-19-budskaber og opfordringer på deres Instagram-profiler og andre platforme, mens andre tilmed donerer penge og ressourcer. 

Den 64-årige italienske modedesigneren Donatella Versace og hendes 33-årige datter Allegra er et fantastisk eksempel, idet de har valgt at donere en stor pengesum til et italiensk hospital i forbindelse med coronabekæmpelsen. 

Hele 200.000 euro har mor-datter-duoen valgt at sende mod intensivafdelingen på San Raffaele Hospital i Milano for at støtte kampen mod coronavirussen - i et af de hårdest ramte lande. 

Læs også: Luksusmærkerne Louis Vuitton og Dior producerer og donerer håndsprit

Hospitalet i Milano havde selv udtrykt, at de havde brug for hjælp på grund af den overvældende mængde patienter, der behandles for virussen, og Donatella, der selv er fra Italien, ønskede at hjælpe.

Modedesigneren sagde fredag den 13. marts 2020:

I tider som disse er det vigtigt at stå sammen, støtte hvor vi kan, og at hjælpe alle dem, der står i frontlinjen og kæmper for at redde hundredvis af liv hver dag.

Donatella udtrykte desuden sin dybeste medfølelse for alle, der er ramt af sygdommen og alle i sundhedsvæsnet, der heroisk arbejder non-stop i disse dage.

Det generøse beløb Donatella Versace og hendes datter Allegra personligt har besluttet at donere, 200.000 euro, svarer til ca. 1.500.000 danske kroner. 

Foto: Mega

Og det er ikke kun penge, der doneres i disse dage. Det franske multinationale konglomerat af luksusvarer, Moët Hennessy Louis Vuitton (bedre kendt som LVMH), har nemlig også netop annonceret et generøst tiltag i forbindelse med bekæmpelsen af den allestedsnærværende coronavirus. 

Fra mandag den 16. marts 2020 vil LVMH benytte sin produktionskapacitet til at fremstille håndsprit, som derefter doneres væk til de franske sundhedsmyndigheder.

LVMH ejer blandt andet mærkerne Louis Vuitton, Christian Dior og Givenchy, og det er den produktionskapacitet, der normalt fremstiller luksusmærkernes parfumer og makeup, der vil blive brugt til produktionen af håndsprit, der er en enorm mangelvare i hele verden i disse dage.

Relaterede artikler