It-brand Derfor skal du kende New Yorker-mærket Khaite

Foto: Imaxtree

I 2016 grundlagde Cate Holstein brandet Khaite i New York. Ikke fordi hun havde årelange ambitioner om at starte sit eget brand, tværtimod, men fordi hun ikke kunne ignorere den vedvarende følelse af, at der manglede noget på markedet.

Khaite er en løsning til de kvinder, der mærkede det samme uforløste hul i markedet. En løsning til de kvinder, der ligesom Cate selv forgudede enkelte pieces i deres garderober (oftest arvestykker eller vintage-pieces), men som aldrig følte, at de kunne finde noget, der kunne opnå en lignende værdsættelse, i butikkerne.

Khaite udtales ligesom grundlæggerens fornavn: Cate. Det er græsk og betyder ”at lade langt hår svæve”, og Cate fandt letheden og det afslappede i ordet passende til brandet, der skaber tøj, du hopper i igen og igen – og ikke er flov over at bære flere dage i træk.

Tænk basics med en twist – for Khaite er ikke ”bare” den plain hvide T-shirt eller den sorte rullekrave i kashmir, men derimod det stykke tøj, der går den ekstra mil for at leve op til dit krav om enkelthed og god kvalitet – bare stadiet over.

Læs også: Se de hidtil bedste street style looks fra New York Fashion Week.

Du har garanteret ikke kunne undgå et af Instagrams pt. mest likede billeder, der florerer flittigt i diverse inspirations-feeds for tiden. Det forestiller den 40-årige amerikanske skuespillerinde, Katie Holmes, der, mest hun prajer en taxa, ser mere lækker og skødesløs ud end nogensinde før. Og hendes tøj, som du næsten kan føle igennem skærmen? Khaite.

Og det er ikke kun i gadebilledet, Khaite er tilstedeværende for tiden. Under New York Fashion Week, der løber af stablen fra den 6. til den 11. september 2019, er Khaite også en del af den officielle showkalender.

Lørdag den 7. september kl. 09.00 viste Khaite sin S/S 2020-kollektion, og her beviste Cate Holstein, at Khaite er alt andet end endnu et basic-brand.

Med inspiration fra Monacos prinsesse Stephanie bar modellerne (der blandt andet talte ELLEs tidligere forsidemodel Juliane Grüner) perle- og similistensbesatte hovedsmykker sammen med de items, du vil drømme om at iklæde dig, når foråret igen melder sin ankomst.

Psst! Se hele S/S 2020-showet i galleriet nederst i artiklen.

Læs også: Rosie Assoulin har lige vist et af New York-modeuges mest farverige bud på næste års sommerlook.

De danske influencere Pernille Teisbæk og Sophia Roe er bare to af Khaites store fans, og hvis du drømmer om at gøre dem kunsten efter, så forkæl dig selv med det ultimative efterårs-piece fra Khaites nuværende kollektion HER.

Tjek også det nye, cool samarbejde med Net-a-porter ud, hvor du får mulighed for at opgradere din sko- eller taske garderobe á la Khaite HER.

Scroll løs i galleriet herunder og sug inspiration til dig fra Khaites Spring/Summer 2020-show, som de netop har vist under New York Fashion Week:

Khaite Spring/Summer 2020

Relaterede artikler