Den brasilianske topmodel, der har indtaget catwalken i New York

Aira Ferreira indtager catwalken i New York
Foto: All Over Press

It's a wrap! New York Fashion Week er forbi, og vi har set masser af cool shows fra de amerikanske designere. Blandt favoritterne var Frame, som viste jeans, læder og masser af ægte rock'n'roll-stemning og Michael Kors Collection med lækre signaturfarver som grå og camel, lækkert overtøj og de hyggeligste kashmirstrik og -halstørklæder, som vi gerne hopper i til efteråret.

Og så var der selvfølgelig Tommy Hilfiger, der skabte et helt #TommyLand med masser af Venice Beach-stemning med rullerskøjter, street-art og casual stemning i Los Angeles og Prapal Gurung, som sendte 37 stærke politiske og feministiske budskaber ned af catwalken.

Og selvom det var velkendte topmodeller som Gigi Hadid, Kendall Jenner, Taylor Hill og Jourdan Dunn, som primært dominerede de store catwalks, så var der også nye modeller at spotte hos de store internationale designere. En af disse stjerneskud og "models to watch" er brasilianske Aira Ferreira, som var en del af intet mindre end seks store shows under modeugen i New York - og endda nogle af de største af slagsen.
 
Se også: Frame gør comeback til New York Fashion Week
 
Smukke Aira Ferreira var nemlig på catwalken hos både Michael Kors Collection, Coach 1941, Calvin Klein Collection, Prabal Gurung, Tommy Hilfiger og Tory Burch, hvor hun endda lukkede showet for sidstnævnte designer.
 
Aira Ferreira har tidligere været del af mindre modeuger i Madrid og Istanbul, ligesom hun har været med i mindre skydninger i engelsk ELLE og lavet kampagner for små brands, og der er derfor ingen tvivl om, at modeugen i New York har været startskuddet til hendes internationale karriere som model.
 
Se også: Livestream Michael Kors Collection F/W 2017-showet direkte fra New York
 
Men med så mange shows under én modeuge, og endda i front for så store modehuse, er vi ikke i tvivl om, at kun har set begyndelsen på Aira Ferreiras karriere som topmodel, og vi glæder os til at se, om den mørke skønhed også dukker op til de kommende modeuger i Milano, Paris og London.
 
I galleriet har vi samlet nogle af looks, som Aira Ferreira rockede under New York Fashion Week.
 
Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!
 

Aira Ferreira indtager catwalken i New York

Relaterede artikler