Day lancerer sommerens fineste solbriller

Foto: PR
Måske synes der at være lidt langt mellem solens varme ståler på den danske sommerhimmel i år, men ikke destor mindre kalder sommersæsonen på solbriller, der gør dig sommer chic uanset vind og vejr. 
Solbriller er den essentielle sommer-accesory, da de ud over naturigvis at beskytte øjnene mod de skadelige UV-stråler (der også er der selvom der er skyer for solen), er den nemmeste måde at løfte et outfit fra 'dull' til 'diva' på inden tid. 
 
 
Day Birger et Mikkelsen har netop sendt en splinterny kollektion af solbriller på gaden, der passer perfekt til sommerens lette leg mellem det afslappede og det dressy, der er essensen af sommer hvor vi ofte går direkte fra stranden til fest. Kollektionen består af seks styles, hvoraf de mest iøjenefaldende er et par dramatiske cat-eye briller med stærke 60'er-vibes og blikfang af små lysreflekterende sten over øverste brillekant. Den perfekte diva-kontrast til et par sommerlige jeans, flade lædersandaler og en afslappet t-shirt med print!
 
Læs også: Sådan bruger du sommerens stribede skjortekjole
 
Alle styles i den nye solbrillekollektion fra Day er håndlavede og har gennemførste feminine undertoner med sin lette farvepallette, der spænder fra lys rosa til underspille metallic nuancer. 
 
Solbrillekollektionen fra Day Birger et Mikkelsen er i butik fra uge 26 og forhandles i Days egne butikker og hos udvalgte forhandlere. Priser fra 799 kr. 
 

Day lancerer solbrillekollektion

 
 
 

Relaterede artikler