David Beckham i ny H&M kampagne

Alle er lige så velklædte som David Beckham i den nye Modern Essentials-kampagne for H&M. Sådan ser David det i hvert fald, da han i reklamevideoen opdager, at alle klæder sig lige som ham. 

Kampagnen understreger Davids rolle som stilikon, og det er anden gang Victoria Beckhams husbond teamer op med instruktøren Fredrik Bond. Han var også manden bag den seneste Modern Essential-kampagnefilm, hvor det blot var Kevin Hart, der yndede at efterabede Davids fabelagtige stil, men denne gang er det alle fra unge på skateboards, til babyer og bedstemødre.

"Jeg har det altid sjovt, når vi optager H&M-kampagner. De forstår min stil og min sans for humor. Det var skønt at være så lækkert klædt i tøj fra Modern Essentials-kollektionen, mens jeg virkelig hyggede mig," udtaler David.

Læs også: Kopenhagen Fur præsenterer 'Imagine Talents 2016'

Modern Essentials selected by David Beckham indebærer, at David udvælger sine yndlingsstyles fra H&M's Modern Essentials herrekollektion og sammensætter en garderobe af opdateret basistøj og nye klassikere, som mænd kan have glæde af i hele sæsonen.

Se den sjove kampagnefilm lige her:

 

Psst... tjek de cool kampagnebilleder af lækre David Beckham!

David Beckham i ny H&M kampagne

Relaterede artikler