Danske Sif Jakobs Jewellery vinder international pris

Foto: PR

Det er netop blevet afgjort, at prisen for Fashion Jewelry Brand of the Year ved Inhorgenta Award 2017 gik til det danske smykkemærke Sif Jakobs. Et bangle med hvide zirkoner overbeviste juryen.

Læs også: Sif Jakobs hædret ved britisk awardshow

Den internationale messe for smykker, ure og livsstil Inhorgenta Munich offentliggjorde sidste år deres nyeste tiltag, Inhorgenta Award, som har til formål at anerkende særlige produkter i smykke- og urbranchen. I går blev tiltaget en realitet, da Inhorgenta Award for første gang hyldede brancens bedste mærker. Og blandt de prisvindende brands var Sif Jakobs.

Det danske mærke løb med prisen for Fashion Jewelry Brand of the Year for deres Antella-bangle fremstillet i 925 sterlingsølv besat med funklende baguette zirkoner. Om smykket sagde juryen:

"Det rhodierede sterlingsølv-armbånd opnår en næsten perfekt symbiose med baguette zirkonerne. Det er både klassisk og legende."

Se også: 3 streetstyle-tendenser, vi ser lige nu

Vi ville bestemt ikke have noget imod at beklæde vores håndled med dette fine armbånd, som på en og samme tid er både elegant og edgy. De smukke zirkoner gør, at armbåndet sagtens kan pryde håndleddet alene, men det vil i den grad også være fint med et sølvur og flere enkle armbånd.

Fra ELLE-redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Sif Jakobs for den fine pris. 

Armbånd, Sif Jakobs, 1.800 kr. 

Køb det her.

Relaterede artikler