Danske Nicolas Winding Refn instruerer modefilm for ny fransk luksus webshop

Hvis du drømmer om shoppe eksklusive mærker som Prada, Chloé, Loewe og Dior, skal du fordi den nye, eksklusive franske online webshop 24 Sèvres, som blev lanceret i slutningen af juni 2017.

24 Sèvres har fået sit navn efter sin parisiske adresse 24 rue de Sèvres og tilbyder mere end 150 luksusmærke inden for kvindemode. Dertil shipper de til intet mindre end 75 lande, heriblandt Danmark, og vil repræsentere alle de internationale modehuse, herunder Louis Vuitton, Christian Dior, Chloé og Valentino) som kun findes på få andre webshops i dag. 

I forbindelse med lanceringen af 24 Sèvres og optakten til den kommende A/W 2017 sæson udgiver 24 Sèvres en modefilm, som er instrueret af danske Nicolas Winding Refn.

"De talenter, der har arbejdet sammen om denne film har været fantastiske. Og det er modeindustriens første forsøg på at forene nogle af de mest anerkendte og eftertragtede mærker i modeverdenen i én kampagne. Vi er så overvældet over både at have looks fra Fendi, Gucci, Dior, Prada og Givenchy med i dette projekt", lyder det fra Eric Goguey, der er CEO for 24 Sèvres.

Han roser særligt Nicolas Winding Refn for hans bidrag til projektet, og for Nicolas har det tilyneladende kun været en fornøjelse at arbejde uden for sin comfortzone - nemlig arbejdet med mode:

"Jeg har været meget heldig over de sidste par år, hvor jeg har fået lov til at være en del af forskellige projekter inden for mode, og det er virkelig en verden, jeg bliver ved at nyde at komme tilbage til".

Se filmen ‘Where Fashion Comes to Life’ for 24 Sèvres, som er instrueret af Nicolas Winding Refn her:

Relaterede artikler