Lancering Danske Gestuz lancerer Gestuz Underwear

Foto: Gestuz

Det danske mærke Gestuz kan ligesom ELLE fejre 10-års fødselsdag i 2018. Brandet, som Sanne Sehested står bag, har udviklet sig i løbet af de sidste 10 år, og tusindvis af items er blevet revet ned af bøjlerne siden den spæde start.

Og det går da også godt for danske Gestuz her på tiende år. Ikke nok med at brandet netop har slået dørene op for sin første butik (og så endda i Holly Golightlys gamle lokaler på Store Regnegade), så har de også netop nappet Alt for damernes modepris Guldknappen. Supersejt!

Gestuz er kendt for sine fine print og gode, danske kvalitet. Designet er klassisk, men med et moderne tvist, der gør, at det fanger vores øje. Igennem de sidste 10 år har Gestuz stået bag alt fra bukser, nederdele, kjoler, toppe og frakker, men nu har endnu en beklædningsdel fundet vej til brandets liste af styles.

Gestuz Underwear er netop lanceret, og fremover vil undertøj være en fast del af mærkets sortiment.

I forbindelse med lanceringen har Gestuz lavet to sæt undertøj, som begge bærer navnet Barbara. Undertøjet er naturligt og feminint, ligesom Gestuz-pigen, samtidig med at det stadig er superedgy.

De to sæt består begge af en blød bh uden bøjle med smalle stropper samt en matchende underdel.

Foto: Gestuz

Prisen for overdelen ligger på 299 kroner, mens underdelen kan erhverves for 199 kroner. Se mere HER.

Tip! Selv om undertøjet hører til inderst inde, kan du sagtens bruge det i din styling. Sæt Gestuz’ Barbara bh under en skjorte og knap den en anelse længere ned end sædvanligt – på den måde kommer din fine bh til syne, mens du stadig er klassisk og delikat klædt på. Om aftenen kan du lade det fine mønster kigge frem under en dyb rygudskæring.

Læs også: Shoppegalleri 10 skønne skjortebluser.

På ELLE elsker vi Gestuz, og brandet var også blandt de nominerede, da årets ELLE Style Awards løb af stablen tilbage i maj 2018. Det blev Saks Potts, der løb med den fine pris, men Gestuz var nomineret til den ærefulde pris, fordi de skaber kollektioner med fokus på bæredygtighed, og fordi de i løbet af de sidste 10 år har skabt et univers, der med cool prints og sofistikerede detaljer, passer lige ind i vores garderober. 

Nu sørger de endda for, at vi er velklædt fra inderst til yderst, og én ting er sikkert – vi skal på undertøjsshopping i Store Regnegade 2! 

Relaterede artikler