Modeugen Copenhagen Fashion Week inviterer til event under modeugen

Foto: CFW

Den 28. januar 2019 er det endnu engang tid til en af vores favorituger på året, når Copenhagen Fashion Week skydes i gang.

Denne gang inviterer Copenhagen Fashion Week og Boozt endnu engang indenfor til et storslået mode- og musikevent, og alle med en interesse for mode kan købe billet.

Her vil du få rig mulighed for at finde inspiration til forårs- og sommergarderoben ved hele tre trendshows, der fokuserer på de store tendenser fra Spring/Summer 2019, mens du kan opleve musikoptrædener fra tre danske artister: Nicklas Sahl, Drew og Christoffer.

De tre trendshows er skabt af to af Danmarks førende modeksperter og stylister Uffe Buchard og Melanie Buchhave, som har udvalgt de bedste styles fra Spring/Summer 2019-kollektionerne til både kvinder og mænd fra kendte såvel som upcoming brands fra den officielle showkalender.

Læs også: 90'erne var tilbage på S/S 2019-catwalken.

Modeugen i januar 2019 vil vise mærkernes Fall/Winter 2019-kollektioner, men Copenhagen Fashion Week x Boozt-eventet er det eneste under modeugen, som er ”true to season” – hvilket betyder, at de styles, som vises på catwalken, er tilgængelige i butikkerne, samtidig med at de vises på catwalken.

Copenhagen Fashion Week og Boozt samarbejdede for første gang om et åbent mode- og musikevent ved modeugen i august 2018, og da de 300 tilgængelige billetter blev revet væk, har de i den grad hævet barren for eventet i januar. Brand Activation & Strategy Director hos Boozt.com, Trine Rønsbøl, fortæller, at der er sat 2000 billetter til salg til eventet den 28. januar.

”Vi er enormt glade for, at vi med Boozts store show har muligheden for at bringe modeugen helt ud til borgerne. Traditionelt set er Copenhagen Fashion Week jo en branchebegivenhed, men vi har altid lagt en stor ære i at folde modeugen ud som en inkluderende kulturbegivenhed, og det må man sige lykkes, når vi med Boozt kan invitere til modefest af kalibre”  fortæller Cecilie Thorsmark, CEO hos Copenhagen Fashion Week.

I videoen herunder kan du se skønne øjeblikke fra Copenhagen Fashion Week x Boozt-eventet i august 2018 og dermed lure på, hvad der er i vente til januar.

Showet vil foregå mandag den 28. januar 2019 kl. 16:00 i TAP1, og billetterne kan købes HER.

Relaterede artikler