Claudia Schiffer lancerer eksklusiv kollektion på stylebop.com

Claudia Schiffer lancerer eksklusiv kollektion på stylebop.com
Foto: PR

Med sine 40 eksklusive styles er Claudia Schiffers nye knitwear kollektion, der sælges eksklusivt på stylebop.com, den største af sin slags.

Det er luksus cashmere-brandet TSE, der står bag den gode kvalitet, og Claudia Schiffer har da også indgået samarbejd med TSE før, da hun under navnet ”Claudia Schiffer for TSE” både skabte en AW15 og en SS16 kollektion.

Læs også: Claudia Schiffer fylder 46 år – ELLE siger tillykke!

Med den nye kollektion tager Claudia Schiffer knitwear-designet til nye højder, og alle styles i kollektionen er lavet af eksklusivt uld eller cashmere. Claudia Schiffer har da også i designprocessen taget udgangspunkt i sin egen kærlighed til det bløde materiale og dets brugbarhed:

”Jeg elsker den bløde fornemmelse af strik, og jeg kombinerer den ofte med denim og nogle gange accessoires, hvis lejligheden byder sig. Nogle styles er skåret i et boyfriend snit, som giver dem en løs og afslappet pasform, mens cardigans kan dresses op og ned med et bælte,” siger hun.

Se også: Shoppeguide: 10 cool kapper

Hvert style har sine egne, unikke detaljer af jacquard mønstre og stærke farver. Claudia Schiffer fortæller, at hun fandt inspiration til kollektionen på sine rejser til Sydspanien:

”Jeg har fundet inspiration i Sydspaniens farver, dufte og tekstiler: Solnedgangens røde toner, den brændte orange under en blå himmel tonet af karamel-brune nuancer. Motiver fra tæpper der i generationer er gået i arv og smukke mosaikker har også inspireret mig.”

Så hvis du leder efter et varmt og farverigt indslag til efterårsgarderoben, er Claudia Schiffers nye knitwear kollektion et rigtig godt bud. 

De nye styles starter på priser fra 2.076 kr. og går op til 4.383 kr, og du kan købe dem her

Swipe dig igennem galleriet hvor vi har samlet alle de flotte billeder fra Claudia Schiffers nye kollektion.

Claudia Schiffer lancerer eksklusiv knitwear kollektion på stylebop.com

 

 

              

Relaterede artikler