Cindy Crawford er nøgen i W Magazine

Den 47-årige stjerne Cindy Crawford viser sine smukke kurver frem på billedet, hvor hun krammer lagnerne, mens hendes sexede lokker hænger løst omkring skuldrene. Billedet kommer frem efter den 21-årige popstjerne Miley Cyrus har poseret topløs for samme magasin. Modellen viser det frække billede frem med billedteksten:

"Check out #InBedwithW@wmag@Edward_Enninful @wmag @mertalas @macpiggot."

Liz Hurley og Cindy Crawford har den samme tøjsmag. Døm selv, hvem der gør det bedst her

Miley Cyrus talte i forbindelse med sin optræden i magasinet ud om sin beskidte personlighed til Ronan Farrow, der er søn af Mia Farrow og Woody Allen.

"Jeg forstår bare ikke, hvad pigerne har på. Alle ligner for mig at se Vanna White. Jeg prøver at sige til piger, at de skal stikke det skråt op. Du behøver ikke at gå med makeup. Du behøver ikke at have langt, blondt hår og store patter," sagde hun.

Tyra Banks efterligner andre topmodeller. Se hvordan i galleriet her

Selv mener Miley Cyrus nemlig, at hun er symbol på, at det handler om at være ligeglad med de gængse skønhedsidealer.

"Det er ikke det, det handler om. Det handler ligesom om personlig stil. Jeg bliver forbundet med seksualitet og den slags punk rock-lort, hvor vi bare er ligeglade. Ligesom Madonna eller Blondie eller Joan Jett," sagde sangerinden.

Især er Joan Jett Miley Cyrus' helt store idol.

"Jett er den, jeg stadig bliver lidt skælvende i nærheden af. Hun gjorde, hvad jeg gjorde på sådan en meget mere skør måde. Jeg mener, det var ikke meningen, at pigerne dengang gik i læderbukser og bare ligesom gav den gas. Og det gjorde hun," lød det fra Miley Cyrus.

Cindy Crawford, der er kendt for sit lille modermærke over læben, har optrådt på hundredvis af magasinforsider igennem sin karriere.

Relaterede artikler