Christiane Schaumburg-Müller lancerer undertøj

Det er romantisk, i pastelfarver og blødt. Sådan lyder kendetegnene på den nye kollektion, som skuespiller, tv-vært og danser Christiane Schaumburg-Müller nu lancerer.

Kollektionen hedder Loved by CSM og består af undertøj og nattøj/homewear, som har til formål at være behageligt og romantisk. Der er både tale om blonder og bløde materialer.

"Når jeg kommer hjem efter en lang dag, har jeg brug for at trække i noget behageligt, der føles godt på min krop. Derfor har jeg lavet min nye serie til alle kvinder, der har det på samme måde", siger Christiane Schaumburg-Müller om kollektionen.

ELLE har tjekket Christianes stil på den røde løber - se med her.

Afslapning er netop også, hvad den smukke skuespiller ofte har brug for.
Hun har premiere på to film i år, medvirker i musicalen "Den eneste ene", har været med i "Live fra Bremen" på TV 2 og til efteråret skal hun igen være frontkvinde i det populære danseprogram "Vild med dans".

Loved by CSM vil ligge på priser mellem 30-150 kr. og kan købes i 78 Kvickly-butikker i hele landet fra uge 20 og på netbutikken coop.dk fra uge 25.

Christiane Schaumburg dukkede op til at arrangement, hvor hun på mange måder lignede Sandy fra filmen Grease. Klik og se, om du er enig!


Christiane Schaumburg-Müller lancerer undertøj

Relaterede artikler