Christian Louboutin genåbner i København og lancerer eksklusive parfumer

Foto: PR

Den klassiske røde sål har i mange år været et ikon i modeverdenen. Vi har set nærmest alle A-list kendisser i de klassiske stiletter på den røde løber, og nu kan du igen træde ind i det dragende røde univers af det ypperligtse inden for fodtøj, når Louboutin-butikken i København genåbner fredag d. 21. oktober. Den blot fem år gamle butik har fået et ansigsløft, og lancerer i forbindelse med genåbningen også de eksklusive Louboutin parfumer, der nu for første gang kan købes i Danmark. 

Den smukke, nyrenoverede Christian Louboutin-butik er resultatet af samarbejdet mellem Christian Louboutin og Eric Clough fra 212 Box. De har formået af kombinere det ultra-feminine med maskuline mønstre og materialer for at skabe en atmosfære i perfekt balance.

Christian Louboutin-butikken forener smukt brandets herre- og damesko, tasker samt accessoires sammen i et helstøbt univers. Og som noget helt nyt, kan man nu købe de netop lancerede eksklusive parfumer. 

Christian Louboutin siger selv om de nye parfumer: 

"Jeg ville fejre kvinden og hendes ønsker. Jeg ville have, at disse parfumer skulle fange et aspekt af hendes personlighed, eller måske afsløre noget om hende som ingen andre vidste før - måske ikke engang hende selv. Den skal fortælle en hemmelighed, en historie. På en måde, er det at skabe dufte lidt som at være filminstruktør. Nogle instruktører ønsker at styre hele skuespil-processen, mens andre ønsker at afsløre styrken af karakter og personlighed. Det er det, jeg forsøger at vække med sko og nu med dufte. Jeg ønsker at give kvinderne mulighed for at udtrykke sig selv, og at give dem glæde over deres kvindelighed."

Se også: Christian Louboutin vil matche alle hudtoner 

Der vil blive solgt tre dufte til tre forskellige personligheder: 

Tornade Blond: Duften af begær, kærlighed og eventyr med røde roser, sød viol og cassis. Duften er dyrisk, men samtidig feminin. 

Bikini Questa Sera: Intim og overbevisende med en sensuel og varm duft af jasmin.  

Trouble In Heaven: Berusende og mystisk - en duft af provokation med en perfekt iris-blomst, patchouli og tonka. 

Læs også: Skønhedsredaktørens favoritlook: Få smukke bløde krøller 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet billeder fra den smukke nyrenoverede butik, hvor de sælger de smukke stiletter med den berømte røde sål. 

Psst... Husk, at de genåbner den smukke butik fredag d. 21. oktober. 

Christian Louboutin genåbner nyrenoveret butik i København

 

Relaterede artikler