Chanel udgiver den ultimative spilleliste til fashionistaen

Nu kan du lytte til et af dine yndlings-brands! Modehuset Chanel har nemlig udgivet en ny playliste, som både mode- og musikfans kan nyde.
 
Chanels chefdesigner, Karl Lagerfeld, har engang udtalt, at ’musik giver farve til øjeblikket’, og med den nye fashionable playliste har du muligheden for at komme helt tæt på Kejser Karls kreative tankegang.
 
Du kan nemlig selv få en bid af de altid magiske modeshows ved at lytte til den musik, der gennem de sidste syv sæsoner både har farvet øjeblikket og skabt stemning på Chanels altid imponerende catwalks.
 
 
Det franske modehus har nemlig udgivet de bedste soundtracks fra deres modeshows på den nye playliste, Chanel Show Soundtracks, og det er Karl Lagerfeld og hans lyddesigner gennem flere år, Michael Gaubert, der sammen har udvalgt ’The Greatest Hits’. 
 
Og der er ikke noget kedeligt over den nye playliste. For Chanel er et modehus, der altid har været meget opmærksomme på, hvilken slags musik, der akkompagnerer modellerne, når deres eksklusive Haute Couture-kreationer bliver vist frem på catwalken til deres overdådige modeshows.
 
Blandt andet var det tonerne fra Elton Johns 'Rocket Man', der fyldte rummet til Chanels FW17-show og et live-orkester, der sang til Chanel Métiers d'Art show samme år. 
 
 
Udover at være en samling af Karl Lagerfelds egne præferencer, inkluderer Chanel Show Soundtracks også playlister fra modehusets mere celebre fans som Pharell Williams, Sébastian Tellier og Caroline Maigret, som har udvalgt deres favoritsange til playlisten. 

Du kan selv lytte til Chanel og deres Show Soundtracks på Apple Music fra den 16. februar 2018.  

 

Relaterede artikler