Chanel hylder modehusets grundlægger Coco Chanel med ny film

Chanel hylder Coco Chanel med ny film om modehusets grundlægger
Foto: Chanel

Hvordan skabe grundlæggeren bag CHANEL, Gabrielle 'Coco' Chanel, den ikoniske 'Little Black Dress', og hvad er hemmeligheden bag parfumen, som Marilyn Monroe og resten af verdens kvinder siden har sværget til; CHANEL N°5?

For det ikoniske franske modehus står 2017 i grundlæggeren af det hele, Gabrielle 'Coco' Chanels tegn, og Karl Lagerfeld har derfor også allerede løftet sløret for en ny CHANEL-taske og CHANEL-parfume, som begge får navnet 'Gabrielle'. 

Se også: Den brasilianske model, der har indtaget catwalken i New York

Foruden nogle af de mest ikoniske design gennem tiden, blev Gabrielle 'Coco' Chanel også kendt som kvinden, der gjorde op med den traditionelle korset-kvindemode, og som satte en tyk streg under, at kvinder sagtens gå i lange bukser, små jakker og stribede trøjer. Gabrielle 'Coco' Chanel blev derfor også symbolet på kvindefrigørelse og den ressourcestærke kvinde, der selv bestemmer, hvad hun kan og vil. 

Som en del af modehusets hyldest til kvinden bag CHANEL-imperiet, præsenterer CHANEL en film, der er dedikeret til Gabrielle 'Coco' Chanel med navnet 'Gabrielle - a rebel at heart", hvor du kan komme tæt på modeskaberen selv. Filmen får verdenspremiere den 22. februar, men på ELLE.dk har vi fået eksklusiv mulighed for at vise filmen to dage før premieren:

God fornøjelse!

Relaterede artikler