cecilie-bahnsen-og-sophie-bille-brahe-har-sammen-skabt-sommerens-mest-eftertragtede-capsule-kollektion-se-alle-styles-nu-elle-dk.jpg
Foto: PR
Samarbejde

Cecilie Bahnsen og Sophie Bille Brahe har sammen skabt sommerens mest eftertragtede capsule kollektion – se alle styles nu

af Nikita Hoffmann Andersen 5/08/2019
To af Danmarks mest succesfulde designere – med hver sit gudesmukke univers – er teamet up, og mandag den 5. august 2019 lancerer Cecilie Bahnsen og Sophie Bille Brahe deres første fælles capsule kollektion på Net-a-porter.

Bedst som du gik og troede, at de danske designperler, Cecilie Bahnsen og Sophie Bille Brahes, universer ikke kunne blive smukkere, har de to gjort de det uundgåelige, der næsten synes for god til at være sandt.

De har slået pjalterne sammen.

Det danske ready-to-wear brand, Cecilie Bahnsen, og det ditto eksklusive smykkebrand, Sophie Bille Brahe, har sammen skabt en eksklusiv capsule kollektion bestående af 22 styles.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For at fejre de to kvindelige designers hjemby, København, lanceres nyheden i uge 32, som i al sin enkelthed er én stor fejring af den danske modebranche, idet Copenhagen Fashion Week løber af stablen.

Men Cecilie og Sophie er ikke ”bare” københavnerveninder – de to mødte nemlig hinanden for første gang på the Royal College of Art i London, hvor de begge studerede en master i Art and Design. Her opdagede de heldigvis hurtigt deres fælles påskønnelse for kvalitet og gedigent håndværk – som nu er resulteret i et samarbejde.

Foto: PR
cecilie-bahnsen-og-sophie-bille-brahe-elle-dk.jpg
Sophie Bille Brahe (t.v.) og Cecilie Bahnsen (t.h.).

Kollektionen, der både består af kjoler, smykker, sko og tasker, vil forhandles eksklusivt på Net-a-porter.com.

”At arbejde på denne kollektion sammen med Sophie Bille Brahe og Net-a-porter har været som en drøm, der gik i opfyldelse, mens vi har kombineret vores designs og venskab i en kollektion”, fortæller Cecilie Bahnsen, der i øvrigt selv viser show i eget navn onsdag den 7. august under den københavnske modeuge.

”Jeg har beundret Cecilie og hendes arbejde, siden første gang jeg mødte hende. For mig er hendes talent ligesom en perle – ret sjælden og magisk. En special tak til Net-a-porter for at få dette til at lykkes”, lyder det fra Sophie Bille Brahe.

Foto: PR

Den ultrafine kollektion, som nærmest gør ord overflødige, repræsenterer på fineste vis Cecilie Bahnsens drømmeunivers á la luftige skylignende designs - på samme tid med Sophie Bille Brahes delikate univers, der i dette samarbejde kommer til live via hvide perler.

Hele kollektionen er holdt i sort og hvid.

Foto: Net-a-porter
cecilie-bahnsen-og-sophie-bille-brahe-net-a-porter-elle-dk.jpg

Alle tekstiler i kollektionen er udarbejdet i et unikt samarbejde med Net-a-porter, mens skoene er designet i samarbejde med Diemme.

De to danske designere har dog også trukket en del på hinanden, og således er hårbåndet ”Peggy Cecilie freshwater pearl head band” blevet født ud fra Sophies inspiration af Cecilie, der bar sin Sophie Bille Brahe Peggy halskæde i sit hår.

Hele kollektionen kan allerede nu ses på Net-a-porter, og mens ”Coming soon”-skiltene stille og roligt forvandles til ”Add to basket” kan du kigge nærmer på kollektionen og beslutte, hvilke styles du skal bo i.

Se hele capsule kollektionen inklusiv priser HER.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her