Cara Delevingne, TAG Heuer og en babyløve!

Tag Heuer

Hvad gør man, når man både er til skaterstil og rød løber? Sneakers og stiletter? Et skævt ansigtsudtryk og et yndefyldt smil? Man hyrer verdens største topmodel og absolutte it-girl, Cara Delevingne... 'Cause this girl just got it all! Sådan lyder det i hvert fald, når man spørger TAG Heuer, hvorfor valget er faldet på den 22-årige britiske supermodel:

"Cara er den nye dronning i mediernes jungle, it-girl og den bedste talsperson for den online generation og samtidig den største topmodel idag", lyder det fra TAG Heuer på deres hjemmeside.

Se også: SJP, Rihanna og Dunn går sammen med Fendi for velgørenhed

Urgiganten beskriver, at de er begejstrede for Cara Delevingnes afslappethed og "tag-mig-som-jeg-er"-attitude, hvor hun ikke bare er (endnu) et pænt ansigt, der går sin uendelige gang ned af catwalken med det samme udtryk over sig: "Hun giver os ikke bare endnu et pænt billede. Ved at være sig selv, giver hun en helt særlig, ekstraordinær og fantastisk oplevelse", fortæller TAG Heuer.

Se også: Cara Delevingne som herremodel for DKNY

... Og introduktionen af Cara Delevingne som ny kvindelig ambassadør for brandet blev da også ekstraordinær! Cara kom nemlig spaserende med intet mindre end en babyløve under armen. Cara har en helt særlig forkærlighed for løver, og på hendes pegefinger har hun også en løve tatoveret. En tatovering, der nærmest er blevet et kendetegn for den britiske it-girl. Så selvfølgelig var det en løve, der skulle under armen. Hvad ellers? Som TAG Heuer selv formulerer det:

"Hvem tør at lave sådan et stunt? TAG Heuer, selvfølgelig! Og hvem tør at acceptere det? Cara Delevingne, hvem ellers?"

Vi har samlet et par billeder fra præsentationen af Cara Delevingne sammen med den lille babyløve i galleriet nedenfor.

Psst... Kigger du med fra mobilen, 'swiper' du bare!

Cara, TAG Heuer og en babyløve

 

 

Relaterede artikler